Ştiri din Transilvania

Accident GRAV în Mureș! 8 persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit. FOTO

8 persoane, între care un copil de un an și 6 luni, au fost rănite, duminică, în urma unui accident petrecut pe DN 13 E60, drumul dintre Sighișoara și Târgu Mureș.

În urma accidentului 8 persoane au fost rănite/ Foto: ISU Mureș În urma accidentului 8 persoane au fost rănite/ Foto: ISU Mureș

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că, în urma accidentului rutier petrecut, duminică, pe DN13 E60 între localităţile Acăţari şi Corunca, între două autoturisme, au rezultat opt victime.


 

„Un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus un autoturism pe DN13 E60 dinspre municipiul Sighişoara înspre municipiul Târgu Mureş, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


În urma impactului au rezultat 8 victime, 3 din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 55 de ani, respectiv şoferul şi două femei pasagere şi 5 din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani, respectiv şoferul, un bărbat, două femei şi o minoră de 1 an şi 6 luni. Traficul este blocat şi deviat pe DJ 151D Acăţari - Ungheni”, a precizat IPJ Mureş.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a subliniat că la faţa locului este o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o ambulanţă SAJ şi elicopterul SMURD.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Accident în Piața Unirii din Cluj-Napoca! Un motociclist și o femeie pieton au fost răniți

abonare newsletter