Ştiri din Transilvania

A MURIT tânăra de 21 de ani trasă pe colac și izbită de un copac în Satu Mare. Victima era în comă de gradul 4, intubată

Tânăra de 21 de ani, care a fost grav rănită după ce a fost izbită de un copac în timp ce era trasă cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş, a murit.

A MURIT tânăra de 21 de ani trasă pe colac și izbită de un copac în Satu Mare. Victima era în comă de gradul 4, intubată A MURIT tânăra de 21 de ani trasă pe colac și izbită de un copac în Satu Mare. Victima era în comă de gradul 4, intubată

 

 


Tânăra de 21 de ani a murit vineri dimineață, după mai multe zile de stat în comă.

 


Fata era deja în moarte cerebrală şi era ţinută în viaţă doar de aparate, însă rudele au sperat într-o minune, scrie gândul.ro.

 


 

Accidentul s-a produs pe 19 ianuarie, în zona Luna-Șes, când pentru a distra fata s-a urcat pe un colac improvizat care era tras de o mașină. În timpul deplasării, colacul a intrat în balans, tânăra de 21 de ani împreună cu alți doi tineri au fost aruncați în șanțul din partea dreaptă a drumului, izbindu-se de copaci. În momentul accidentului, un tânăr de 35 de ani a murit pe loc.


„La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș.


În timpul deplasării, cauciucul a întrat în balans, iar cele trei persoane au fost aruncate în șanțul din partea dreapta a drumului, lovindu-se de copaci.

În urma impactului a rezultatul decesul, pe loc, al bărbatului de 35 de ani și rănirea gravă a celor două tinere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

 

CITEȘTE ȘI:

Distracție MORTALĂ în Satu Mare! Un bărbat a murit și două tinere sunt în stare gravă la spital, după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină

abonare newsletter