Ştiri din Transilvania

Un băiat a căzut într-un lac înghețat, în Brașov. Scafandrii l-au găsit după o căutare de câteva ore

Un băiat de 14 ani a fost găsit de scafandrii într-un lac înghețat din Brașov, după o căutare de câteva ore. Adolescentul a fost transportat la spital de urgență.

Un băiat de 14 ani a căzut într-un lac înghețat, în Brașov. Scafandrii l-au găsit după o căutare de câteva ore Un băiat de 14 ani a căzut într-un lac înghețat, în Brașov. Scafandrii l-au găsit după o căutare de câteva ore

 

 


Băiatul de 14 ani, care a căzut sâmbătă într-un lac în localitatea braşoveană Dumbrăviţa, a fost găsit de scafandrii de la ISU Braşov. El a fost preluat şi transportat la spital și i s-au efectuat manevre de resuscitare, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

 


Adolescentul a fost căutat, timp de mai multe ore, de scafandri în lacul în care a căzut după ce s-a rupt gheaţa.

Alţi doi adolescenţi care îl însoţeau au reuşind să iasă din apă, dar el nu.


Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 că trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, ar fi căzut într-un lac, după ce gheaţa de pe suprafaţa acestuia, pe care se aflau cu bicicletele, s-a spart.

Cei trei erau împreună cu un al patrulea adolescent, tot de 14 ani, care nu a căzut în apă.


Unul dintre cei doi adolescenți care au reuşit să iasă din lac a fost consultat la faţa locului de cadrele medicale ale SMURD, iar celălalt a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI:

Femeia găsită moartă în Someș a fost profesoară. A educat generații întregi de clujeni

Cadavrul unei femei, găsit pe malul Someșului în Cluj-Napoca. Femeia a dispărut azi-noapte. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter