Actualitate

Cadavrul unei femei, găsit pe malul Someșului în Cluj-Napoca. Femeia a dispărut azi-noapte. FOTO

Cadavrul unei femei a fost găsit în această dimineață pe malul Someșului, în zona barajului din cartierul Grigorescu. Femeia era data dispărută de ieri noapte.

Cadavrul unei femei, găsit pe malul Someșului în Cluj-Napoca. Femeia a dispărut azi noapte. FOTO

 

 


Femeia de 64 de ani, din comuna Florești, care a dispărut de acasă în cursul zilei de marți, 3 decembrie, a fost găsită moartă pe malul Someșului.

„În cursul zilei de azi, în jurul orei 10.45, pe malul Someșului, în zona barajului din cartierul Grigorescu a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin. 


La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, stabilindu-se identitatea femeii de 64 de ani, din comuna Florești, sesizată ca fiind plecată voluntar de la domiciliu din cursul nopții.

Pentru găsirea acesteia, în acţiunea de căutare au fost angrenate efective ale poliţiştilor, jandarmilor și pompierilor, începând din cursul nopții.


Verificările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Femeie de 64 de ani din Florești, DISPĂRUTĂ de acasă. AȚI VĂZUT-O?

abonare newsletter