Ştiri din Transilvania

Medlife a deschis cea mai mare clinică din Sibiu! Investiție de 2,5 milioane de euro. VIDEO

MedLife şi-a consolidat poziția în centrul țării și a deschis marţi, cea mai mare clinică medicală din municipiul Sibiu, în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al reprezentanţilor spitalului privat.

În cadrul noii unități multidisciplinare, pacienții din Sibiu și din împrejurimi pot beneficia în sistem ambulatoriu de consultații și investigații pentru 26 de specialități medicale. Pe lângă centrul pentru adulți, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă și medicină de familie, ecografie, urologie și neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează și un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie și boli de nutriție, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie. Totodată, noua unitate cuprinde și centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare și un departament de imagistică și senologie.

„MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală în Municipiul Sibiu, care pune la dispoziția sibienilor servicii medicale integrate, axate pe patru arii de excelență: pediatrie, diabet, sănătatea sânului și recuperare medicală. Cea mai nouă hyperclinică MedLife, dispusă pe 5 nivele, se întinde pe o suprafață de 1.500 mp și este rezultatul unei investiții de peste 2,5 milioane euro”, se arată în comunicat.


În ceea ce privește departamentul de imagistică și senologie, hyperclinica MedLife Sibiu se impune prin aparatură de ultimă generație, fiind dotată cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN), un sistem de mamografie spectrală cu substanță de contrast Senographe Pristina și un ecograf GE Logiq E10s cu ajutorul cărora se fac examinări, se efectuează puncții, marcaje cu marker din titan și localizări preoperatorii.

Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialități (ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ș.a.)


CITEȘTE TOT ARTICOLUL DESPRE NOUA CLINICĂ MEDLIFE AICI

CITEȘTE ȘI:

Prima hyperclinică inaugurată de MedLife la Cluj

MedLife va înființa un laborator de testare a coronavirusului la Cluj

abonare newsletter