Actualitate

Prima hyperclinică inaugurată de MedLife la Cluj

MedLife continuă seria de noi unități inaugurate în acest an și deschide la Cluj-Napoca prima hyperclinică din portofoliul companiei. Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este cea mai mare clinică privată din oraș și pune la dispoziția clujenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și laborator, într-un singur loc.

Noua unitate este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și oferă pacienților consultații și investigații pentru 24 de specialități medicale, printre care cardiologie, chirurgie generală și estetică, dermatologie și estetică medicală, ecografie, gastroenterologie, imagistică medicală, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie.

Echipa medicală este formată din peste 60 de medici și personal de suport.         


Clinica se întinde pe o suprafață de 1.800 de metri pătrați, dispusă pe patru niveluri, ce include 22 de cabinete medicale destinate investigațiilor clinice și paraclinice, acestea din urmă putând fi accesate în clinică și pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Unitatea include un departament specializat de pediatrie, unde cei mai mici pacienți beneficiază de servicii de cardiologie, chirurgie ortopedică, ecografie, neuropsihiatrie și chirurgie. Divizia de imagistică include ecografe performante, ce oferă o acuratețe deosebită a diagnosticului, turn de endoscopie și un computer tomograf (CT) de ultimă generație, care poate fi utilizat atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, clinica dispune și de o sală modernă de mici intervenții chirurgicale. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter