Ştiri din Transilvania

Planta care vindecă rănile și previne căderea părului. Această plantă stă la baza multor preparate culinare

Planta care vindecă rănile și previne căderea părului. Această plantă este utilizată încă din cele mai vechi timpuri pentru infecțiile de la nivelul urechii. Este considerată un antibiotic natural.

 

 


Planta care vindecă rănile și previne căderea părului. Usturoiul este o plantă bogată în minerale, vitamine și compuși medicinali care îi oferă un puternic efect antibiotic, fungicid și anticancerigen. Conform vegis.ro, usturoiul este cunoscut pentru capacitatea sa de a lupta împotriva infecțiilor, dar și pentru rolul său de a menține sub control tensiunea arterială.

Planta care vindecă rănile și previne căderea părului. Usturoiul este foarte eficient în reducerea colesterolului. Consumat pe termen lung, acesta poate reduce semnificativ colesterolul rău, dar și excesul de glucoză din sânge.


Usturoiul, planta care vindecă rănile și previne căderea părului. Usturoiul conține o substanță numită dialil disulfid, care distruge celulele canceroase și dezvoltă un sistem imunitar puternic.

Usturoiul acționează ca un antibiotic natural, fără să omoare bacteriile sănătoase. Sucul crud stors din câțiva „căței” de usturoi poate fi turnat direct în urechea infectată. Calmează durerea și înlătură infecția.


În plus, consumul de usturoi contribuie și la tonifierea pielii, întărește unghiile și părul. E bun în special dacă ai probleme cu căderea părului.

Cercetările făcute arată că usturoiul, planta care vindecă rănile și previne căderea părului, are mai multe beneficii, precum ameliorarea durerilor de cap, previnirea apariției demenței sau a bolii Alzheimer, combate gripa și ceaiul de usturoi ajută la scăderea în greutate.


 

CITEȘTE ȘI


Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne bolile hepatice și reduce colesterolul ridicat

abonare newsletter