Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 16 septembrie 2021. Unii nativi au mari probleme și au o zi dificilă

HOROSCOP 16 septembrie 2021. Astrele anunță o zi cu evenimente plăcute pentru unii nativi.

 

Horoscop 16 septembrie 2021. Berbec 


Cei aflaţi sub semnul Berbecului sunt nevoiţi să meargă la cumpărături astăzi, la cererea unei rude apropiate care are nevoie de ajutor. Oferiţi sfaturi şi idei pentru reorganizarea locuinţei, mai ales dacă aveţi o viziune uşor diferită. Puteţi construi împreună un plan pentru a aduce o nouă înfăţişare casei, iar la final, vă puteţi bucura împreună de progres.

Horoscop 16 septembrie 2021. Taur 


O zi plăcută, mai ales sub aspectul veştilor, noutăţilor pe care le afli. Toate domeniile sunt favorizate, mai puţin cele care ţin de iluziile pe care ţi le faci în relaţiile sentimentale. Astăzi nu scoate nici un ban din buzunar. Cheltuielile facute astazi poti sa le treci direct la pagube. Poti sa te expui in public. Fii, insa, extrem de scurt. O singura fraza este de ajuns si evita decupajul din context.

Horoscop 16 septembrie 2021. Gemeni 

Felul în care te judecă lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe nişte critici severi, ci ca pe nişte oglinzi realiste care arată cum eşti. Ai putea lua unele măsuri foarte bune dacă ai asculta ceea ce spun ceilalţi despre tine, pentru că nu te poţi vedea foarte limpede pe tine însuţi. Dacă afli ce gândesc sau ce spun companionii tăi, ai putea să te schimbi în bine, deci pleacă urechea şi la critici, pentru că sunt sincere şi juste.


CITEŞTE ŞI:

Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii


 

Horoscop 16 septembrie 2021. Rac 


Discuții peste discuții pentru Raci. Luna nouă în Fecioară oferă vieții tale sociale un impuls major. Răspunde cu ”da” și bucură-te de dialoguri interesante cu oameni și mai interesanți. Printre ei se numără un viitor colaborator alături de care vei lucra multă vreme de acum înainte. Aruncă-ți un ochi peste ce se întâmplă în jurul tău, observă dinamica și ia deciziile în consecință.

Horoscop 16 septembrie 2021. Leu 

Astăzi te simţi în formă şi eşti pe caii cei mari. Un val de optimism te cuprinde şi din nou vezi numai lucrurile plăcute, care te favorizează. Încearcă să nu promiţi mai mult decât poţi! Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Astăzi poţi ataca cu succes problemele materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru cumpărături de sezon de toamnă, timpul trece repede. Cumpără acum, mâine e mai scump! Cu toate că zodia ta a trecut, energia ta debordează. Există o conştiinţă ascunsă a zodiei care te împinge înainte şi te păzeşte de necazuri – care functioneaza bine şi astăzi. 

Horoscop 16 septembrie 2021. Fecioară 

Ai nevoie permentă de bani ca sa-ti satisfaci micile si mai marile capricii, dar acest lucru este un motor si o motivatie. Vremea de toamnă lungă, de vară indiană, te avantajeaza şi te inspiră să începi noi proiecte, să ai noi idei. Esti intr-o perioada creativa. Daca te-ai apucat sa scrii este foarte bine. Daca ai terminat este şi mai bine! Ai din nou trăiri pozitive şi o dispoziţie ştrengărească!

Horoscop 16 septembrie 2021. Balanță 

Te zbaţi pentru o cauză în care nu cred şi ceilalţi, ca atare tot efortul tău de a-i convinge pare în zadar. Alege-ţi cu mai multă grijă tovarăşii cu care să faci echipă, pentru că azi nu ai parte de camarazi pe aceeaşi lungime de undă sau cu interese similare. Tu crezi în una, ei în cu totul altceva şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că ai înotat împotriva curentului. Se ştie că eşti un premergător, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majorităţii, dar azi vei da piept cu o mulţime de afronturi şi refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta îndrăzneaţă.

Horoscop 16 septembrie 2021. Scorpion 

O zi plăcută, o zi ceva mai rară, dar trebuie să vrei şi tu să fie aşa. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei din jur, dacă merită, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce ai de făcut. Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare cu energia ta caracteristică. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce in viitor dividende foarte frumoase.  

Horoscop 16 septembrie 2021. Săgetător 

Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un colaborator care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente.

Horoscop 16 septembrie 2021. Capricorn 

Joi, nativii zodiei Capricorn au mari probleme în a se concentra. Încearcă să te mobilizezi, pentru că altfel riști să nu finalizezi cu succes sarcinile primite la serviciu. Dacă ești suficient de bun în ceea ce faci, mimează concentrarea. În plan sentimental, te bântuie cineva din trecut și este posibil să cauți o persoană la care te-ai tot gândit în ultima perioadă. Sfatul astrelor pentru tine este să nu iei decizii pripite, gândește-te bine înainte să faci următorul pas.

Horoscop 16 septembrie 2021. Vărsător 

Ziua de astăzi pare să fie foarte liniştită, chiar monotonă. Poţi folosi această zi de joi ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut, planuri pentru toamnă şi nu numai! Nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale. Trebuie să ajuţi pe cineva neapărat, chiar dacă nu este necesar, adesea. Simțul umorului nu este unul dintre atributele tari ale tale, dar ziua de astăzi îţi oferă mai multe prilejuri de râs. Nu ca să te faci de râs, ci situaţii comice în care intri fără să vrei. Uneori, viaţa este o mare comedie!

Horoscop 16 septembrie 2021. Pești 

Astăzi, mulți dintre nativii zodiei Pești descoperă, după mult timp, ce înseamnă să iubeşti şi să fii iubit cu adevărat. Te trezești într-o frunoasă poveste de dragoste, iar sfatul astrelor pentru tine este să faci ce-ți dictează inima. Nu asculta de ceea ce vă spun anumite persoane care ar putea fi doar invidioase. În sfârșit, după multă vreme, vei simţi, din nou, că trăiești. Seara, o veste incredibil de bună îți dă speranța că lucrurile se vor îndrepta curând și în planul financiar.

CITEŞTE ŞI:

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter