Ştiri din Transilvania

Fructul care te ajută să slăbeşti. Introdus în dietă, face minuni pentru organism

Există mai multe fructe care consumate alături de alte alimente într-o dietă de slăbit duc la rezultate foarte bune și contribuie la pierderea kilogramelor în plus.

 

 


Este important ca atunci când ținem o dietă de slăbit să acordăm atenție și fructelor pe care le consumăm. Chiar dacă acestea sunt considerate ca fiind sănătoase, există fructe care pot avea rezultatul invers, și anume să ducă la îngrășare.

 


La polul opus se află cele care ajută la dietă, datorită numărului mic de calorii pe care îl conțin ori conținutului mare de apă. Astfel, în topul fructelor care ajută cel mai mult să slăbim sunt coacăzele, care sunt extrem de bogate în antioxidanți.

100 de grame de coacăze conțin doar 63 de calorii, astfel că pot fi consumate în cantități mari zilnic, fără a afecta procesul de a slăbi. Totodată, aceeași cantitate de coacăze are aproape 5 grame de fibre. 


Coacăzele slăbesc și conțin vitamine

Aceste fructe sunt bogate și în vitamina C, crescând în acest mod producția de colagen și întărind sistemul imunitar. 

Un rol important pe care îl joacă coacăzele din punct de vedere al sănătății este și faptul că reglează nivelul de colesterol. 


Fructul pe care nutriționiștii îl recomandă pentru a slăbi 

Cel mai important aspect pe care cei care țin dietă ar trebui să îl ia în considerare este că aceste fructe ajută la topirea depozitelor de grăsimi, nutriționiștii recomandându-le pentru toată lumea, în special celor care vor să piardă din kilograme.

Alte fructe care slăbesc

Alte fructe considerate ca fiind un ajutor în dietele de slăbit sunt și perele sau grepfruitul, cel din urmă având rol în reducerea nivelului de zahăr din sânge.


CITEȘTE ȘI:

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. O consumăm fără a ști câte beneficii are pentru organism

Ultimele Stiri
abonare newsletter