Ştiri din Transilvania

Cele mai toxice mezeluri din magazin! Alimentele nocive care ne pun sănătatea în pericol

Cele mai toxice mezeluri din magazine. Acest tip de alimente sunt extrem de nocive, dacă nu sunt preparate și păstrate corespunzător.

 

 


Cele mai toxice mezeluri din magazine sunt extrem de nocive pentru că nu respectă normele calității nutritive, ci doar cele ce depind de gust și aspect.

 


Potrivit Protecției Consumatorului ANPC, majoritatea alimentelor vândute în magazine nu respectă normele de etichetare și de conformitate pe care le impune legea. Credeți că la cele mai toxice mezeluri din magazin se respectă?

Cele mai toxice mezeluri din magazine sunt conduse de parizer, el fiind cel mai nociv preparat din carne vândut în magazine. Parizerul este un aliment ce conține 80% slanină + șorici de porc, 10% MDM, dar și carne dezosată mecanic și oase măcinate, spun specialiștii. 


Lista celor mai toxice mezeluri și cum îți afectează corpul

- Parizerul este primul pe lista celor mai toxice mezeluri. Acest aliment conține, pe lângă cele menționate anterior, făină de soia, amidon, condimente precum sare, coriandru, boia de ardei, dar în special potențiatori de gust și coloranți, extrem de nocivi.

- Crenvurștii ocupă locul doi pe lista celor mai toxice mezeluri din magazine. Ei pot duce la toxiinfecții alimentare dacă nu sunt păstrați corect. MDM, pielițe și grăsimile domină în compoziția crenvurștilor. 


- Pe al treilea loc pe lista celor mai toxice mezeluri din magazin se numără kaizerul care este injectat cu soluții ce au în compoziția sa sare, gelifianți, coloranți, conservanți și tot felul de substanțe pentru întărirea gustului. Un procentaj mic din kaizer reprezintă carnea efectivă.

VEZI ȘI:


Cea mai sănătoasă legumă. Puțină lume o consumă, deși are multe beneficii pentru organism

 

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. O consumăm fără a ști câte beneficii are pentru organism

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter