Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 29 iulie 2021. Taurii sunt îndrăgostiți până peste cap, iar Scorpionii sunt într-un mare impas

HOROSCOP 29 iulie 2021. Află ce zodie va investi bani și ce nativ va cheltui mai mult decât îi permite bugetul.

 

 


HOROSCOP 29 iulie 2021. Astrele anunță o zi numai bună de făcut planuri de vacanță. Unor nativi însă, nu le stă capul la asta, fiind preocupați de unele probleme.

 


Horoscop 29 iulie 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec sunt melancolici și ușor absenți, iar cei din jur observă asta. Simțiți nevoia de o schimbare, vă gândiți chiar să vă schimbați locul de muncă și să vă faceți ordine în viață. Cu aceste premise, se anunță schimbări în viața nativilor Berbec în perioada următoare. 

Horoscop 29 iulie 2021. Taur 

Taurii sunt îndrăgostiți până peste cap și arată asta prin toți porii. Pare că viața lor în sfârșit a intrat pe făgașul normal și au motive să fie fericiți. Plănuiți o vacanță în care veți merge foarte curând cu o persoană apropiată. Viața le zâmbește Taurilor după multă vreme în care au avut parte de greutăți. 


Horoscop 29 iulie 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni nu au o zi prea bună. Sunteți tentat să cheltuiți peste măsură și mai mult decât de obicei. Stabiliți niște limite clare, altfel veți da de necaz în viitor, strângând prea multe datorii. Și în viața amoroasă lucrurile scârțâie puțin, așa că fiți precaut! 

Horoscop 29 iulie 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi agitată, cu mici furtuni pe toate planurile. Sunteți tentați să vă aruncați cu capul înainte, din dorința de a încerca lucruri noi. Gândiți rațional, pentru a nu vă regreta deciziile. La locul de muncă sunteți preocupat să vă ajutați colegii, iar ei apreciază asta.


CITEȘTE ȘI:

Cele mai norocoase zodii pe plan financiar în 2021


Horoscop 29 iulie 2021. Leu 

Cei din zodia Leu sunt irascibili și puși pe scandal astăzi. Pare că totul vă nemulțumește și simțiți nevoia unei pauze pentru a vă deconecta. Un plan pentru o călătorie în acest weekend v-ar putea fi benefic și va fi o ocazie bună și pentru a îndrepta lucrurile cu persoana iubită, alături de aceasta într-o locație relaxantă. 


Horoscop 29 iulie 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară simt intens stresul din jur. Oamenii apropiați vouă sunt foarte agitați și vă transmit și vouă acest lucru. Simți că ai obosit, munca v-a epuizat în ultima perioadă, așa că vă gândiți să vă luați câteva zile libere, care cu siguranță vă vor face bine. 

Horoscop 29 iulie 2021. Balanță 

Și pentru nativii Balanță dragostea plutește în aer. Vă bucurați de momente unice cu persoana iubită și sunteți recunoscători pentru ceea ce trăiți. La muncă apar însă unele conflicte pe care va trebui să le gestionați cu mult calm și diplomație. 

Horoscop 29 iulie 2021. Scorpion 

Scorpionii sunt într-un impas și se simt presați să ia o decizie importantă, pe care o amână însă. Finalul zilei vă va aduce unele răspunsuri de care aveți nevoie pentru a vă decide pe ce drum doriți să o luați. 

Horoscop 29 iulie 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului își doresc să facă investiții, însă câteva persoane decid să intervină în acest proces și să vă influențeze. Acest lucru vă nemulțumește, dar trebuie să țineți cont că vă vor binele. O discuție purtată cu calm în care să explicați că decizia vă privește ar putea rezolva lucrurile. 

Horoscop 29 iulie 2021. Capricorn 

Relația de cuplu a Capricornilor se află într-un moment delicat, dar nu este vorba despre ceva ce nu poate fi rezolvat, mai ales prin comunicare. La serviciu sunteți foarte productiv și asta vă atrage o mulțime de laude. 

Horoscop 29 iulie 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător sunt preocupați și cu gândul doar la vacanță. Faceți multe planuri și organizați totul, așteptând cu nerăbdare momentul în care veți reuși să vă deconectați de la rutină. 

Horoscop 29 iulie 2021. Pești 

Peștilor le merge bine și pe plan personal și pe plan financiar. Întâmpinați câteva probleme legate de niște documente de care aveți nevoie, însă situația se va rezolva rapid și vă veți putea vedea de planuri.

CITEȘTE ȘI:

Zodii zgomotoase. 4 cele mai zgomotoase semne zodiacale care îți pot face viața un calvar

abonare newsletter