Actualitate

Top 5 zodii ghinioniste. Care zodii nu au deloc noroc la bani și cine nu este făcut pentru relații?

Top 5 zodii ghinioniste. Care sunt cele mai ghinioniste zodii din horoscop? Astrologii au dezvăluit care sunt nativii care trebuie să muncească dublu pentru ceea ce își doresc.

 

 


Top 5 zodii ghinioniste. Ghinionul poate lua mai multe forme, în funcție de prioritățile fiecărei zodii. Însă, indiferent de definiții, acești cinci nativi par să fie loviți de obstacole și dificultăți la fiecare pas. Astrologii au dezvăluit top 5 zodii ghinioniste. Află cine nu are deloc noroc la bani și cine, pur si simplu, nu pare făcut pentru relații de lungă durată.

 


Astrologii au dezvăluit care sunt nativii care trebuie să muncească de două ori mai mult pentru a-și îndeplini dorințele și care sunt urmăriți, la orice pas, de obstacole și dificultăți.

Top 5 zodii ghinioniste. Taur

Dacă vorbim despre zodii ghinioniste, vorbim, în primul rând, de Taur. Acești nativi au mereu probleme, în special pe plan financiar. Și nu vorbim despre probleme minore, ce s-ar putea rezolva cu ușurință sau care ar putea fi trecute cu vederea. Nu, pentru Tauri, ghinionul se manifestă sub forma pierderilor uriașe, înșelătoriilor sau furturilor.


Top 5 zodii ghinioniste. Gemeni

La prima vedere, nativii Gemeni ar putea să pară una dintre cele mai norocoase zodii, însă adevărul este cu totul diferite. Nu duc lipsă de oportunități neașteptate, ce îi pot ajuta mult să avanseze, profesional sau în viața de familie, dar ei fac cumva și le lasă să le scape printre degete, de fiecare dată. Este și motivul pentru care sunt în top cinci zodii ghinioniste.

Top 5 zodii ghinioniste. Rac

Hipersensibilitatea din ADN-ul Racilor îi pune în top cinci zodii ghinioniste. Vor crede mereu că oamenii sunt, în esență, buni și sinceri, iar asta le aduce, de multe ori, suferință peste suferință. Au impresia că orice obstacol, cât de mic ar fi, este de netrecut și că ghinioanele se țin lanț.


Top 5 zodii ghinioniste. Fecioară

Nativii Fecioară le fac concurență Gemenilor la capitolul oportunități pierdute în viață. Tind să supraanalizeze orice situație și ezită mult până să ia o decizie sau să facă o mișcare. Tocmai de aceea pierd șanse importante lăsându-i pe alții să profite.

Top 5 zodii ghinioniste. Capricorn

Topul celor mai ghinioniste zodii se încheie cu Capricorn. Cu cât muncesc mai mult, cu cât dau tot ce au mai bun pentru a reuși, cu atât cresc șansele să fie dezamăgiți. Se simt adesea că nu își găsesc un loc al lor, că nu sunt apreciați pentru eforturile depuse sau pentru devotamentul arătat cu fiecare ocazie.


Zodii ghinioniste în dragoste. Cine nu este făcut pentru o relație lungă?

Din nefericire, astrologii dezvăluie că sunt și unele zodii care nu sunt făcute pentru viața în doi. Pentru unii nativi, o relație stabilă, de lungă durată, este doar un vis pe care cu greu îl pot transforma în realitate.

Pentru Balanță, ghinionul se manifestă pe plan sentimental. Pentru această zodie, o relație este aproape imposibil de întreținut. Poate sunt prea pretențioși, poate că sunt atrași de parteneri nepotriviți, oricum ar fi sunt printre cei mai ghinioniști nativi ai zodiacului, când vine vorba despre dragoste.

Nici nativii Scorpion nu sunt mai norocoși. Sunt una dintre cele mai puternice zodii, însă nu reușesc să lupte până la capăt pentru persoana iubită.

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter