Ştiri din Transilvania

Horoscop. Zodiacul fericirii pentru 2021. Care este luna ta norocoasă

Horoscop. Zodiacul fericirii pentru 2021. Află care este luna ta norocoasă pentru acest an și când vei avea cele mai importante realizări.

 

 


Horoscop. Zodiacul fericirii pentru 2021. Anul care recent s-a încheiat a fost o adevărată provocare pentru noi toți, iar 2021 se anunță mult mai interesant

 


Berbec

Iulie este luna ta norocoasă în 2021. O să ai parte de o vacanță relaxantă alături de cineva drag și te poți aștepta la o cerere în căsătorie neașteptată. Viața ta se schimbă la mijlocul anului și vei cunoaște adevărata fericire.


Taur

Luna februarie  va fi luna ta norocoasă în horoscop 2021. Luna iubirii îți aduce în față mult așteptata iubire a vieții tale. Lucrurile vor merge din ce în ce mai bine și Cupidon este de parte ta. Pe plan financiar vei avea parte de o mărire de salariu.


Horoscop 2021. Zodiile norocoase în funcție de lună

Gemeni

Începutul lui 2021 a fost unul neașteptat de bun pentru tine. Luna ta norocoasă în 2021 a fost luna ianuarie. Cei dragi te-au înconjurat cu bucurie, deși la final de 2020 ai trecut prin momente grele.


Rac

Luna ta norocosă se lasă așteptată și vei ave parte de bucurie doar pe finalul lui 2021. Zodia rac va avea o lună plină de noroc în decembrie, atunci  când vei primi o serie de cadouri și căldură din partea celor dragi.

Leu

Martie este luna ta norocoasă în horoscop 2021. Vești bune te vor asedia din toate direcțile. O să primești un cadou, poate chiar o mașină. Pe plan profesional vei fi promovat în cadrul firmei și evident te vei alege cu o mărire de salariu.

Fecioară

Septembrie îți  va aduce cele mai multe bucurii în acest an. În această lună vei reuși în sfârșit să îți cumperi mult doritul cadou.

Balanță

Aprilie este luna în care ai parte de cele mai importante satisfacții. Nașterea unui copil este vestea care va lumina casa de bucurie.

Scorpion

Luna august se anunță plină de realizări pentru cei din zodia Scorpion. Banii te vor copleși în această lună, fiind rodul unor proiecte mai lungi. Pe plan sentimental vei avea parte de o serie de reușite, iar întemeierea unei familii este tot mai aproape.

Săgetător

Luna vine mai cu vești minunate pentru zodia Horoscop.  Astrele ne spun că vor urma câteva schimbări și în luna mai o să cunoașteti cu adevărat fericirea. O primă din partea șefilor și liniștea pe plan sentimental sunt lucrurile de care ai nevoie în acest moment.

Capricorn

Iunie îți aduce multă bucurie în 2021. Vei trece cu succes peste o serie de examene dificile care te vor pune la încercare. Spre finalul lunii vei primi o ofertă neașteptată pentru un loc de muncă care se anunță promițător

Vărsător

Octombrie vine cu o serie de noutăți în viața.  Prietenii ți-au pregătit mai multe surprize plăcute și un cadou neașteptat. Banii  pune stăpânire pe casa ta și îți permiți vacanțe exotice.

Pești

Noiembrie este luna norocoasă pentru cei din zodia Pești în 2021. Înveți să te bucuri de lucruri mărunte și nu te mai irită fiecare vorbă spusă. Devii mult mai calm și prudent după ce vei obține un loc de muncă mult mai bine plătit.

abonare newsletter