Ştiri din Transilvania

HD: Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, audiat la DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, în dosarul în care este suspectat de abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă, după ce în urmă cu o lună au fost făcute percheziţii la CJ şi la locuinţa acestuia, atunci fiind ridicate documente.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că Mircea Moloţ urmează să dea declaraţii în faţa anchetatorilor, în dosarul de corupţie în care în 7 noiembrie au fost făcute percheziţii la Consiliul Judeţean Hunedoara, la locuinţa din Deva a lui Moloţ, precum şi la sediile a şapte firme, tot din Deva.

Potrivit surselor citate, Mircea Moloţ a fost citat să se prezinte la DNA Alba şi a plecat deja de la Hunedoara, cu o maşină.


Sursele judiciare au mai spus că în cazul lui Mircea Moloţ a fost extinsă urmărirea penală cu privire la noi fapte, iniţial el fiind suspectat de abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă.

La percheziţiile din 7 noiembrie, procurorii DNA Alba au ridicat documente din biroul preşedintelui CJ Mircea Ioan Moloţ, şi cel al vicepreşedintelui Tiberiu Ioan Balint, nicio persoană nefiind dusă atunci la audieri. De asemenea, percheziții au avut loc și în locuinţa președintelui CJ Hunedoara de unde procurorii au ridicat "o sumă de bani", "18 coli din care două pagini de ziar", CV-ul unei persoane şi "un bileţel găsit într-un plic cu bani".

Ultimele Stiri
abonare newsletter