Ştiri din Transilvania

Minoră de 16 ani, fără permis, urmărită de polițiști pe străzile din Sibiu

Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu. O minoră aflată la volanul unui SUV nu a oprit la semnalul polițiștilor, fiind prinsă doar după ce și-a abandonat mașina.

Urmărire ca în filme, pe străzile din Sibiu/Foto: depositphotos.com Urmărire ca în filme, pe străzile din Sibiu/Foto: depositphotos.com

 

 


O fată de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de miercuri spre joi, s-a urcat la volanul unui SUV şi a mers în viteză pe câteva străzi din municipiul Sibiu, refuzând să oprească maşina la semnalele poliţiştilor, ea fiind prinsă după ce şi-a abandonat autoturismul.

 


„La data de 4 ianuarie, în jurul orei 00,20, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat conducătoarei unui autoturism, însă aceasta şi-a continuat deplasarea până pe strada Aleea Biruinţei, unde poliţiştii au blocat şi oprit autoturismul în cauză. Persoana aflată la volan a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă, dar a fost prinsă de către poliţişti în scurt timp”, potrivit polițiștilor sibieni. 

Mai mult, în urma verificărilor a reieșit că minora urcase la volan, deși nu avea permis de conducere. 


„Din verificările efectuate s-a constatat că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Sibiu, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Sibiu.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șofer beat, pe străzile din Cluj. Bărbatul a fugit de Poliție, dar a fost urmărit și imobilizat

Urmărire ca în filme în Cluj-Napoca. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și s-a oprit într-un șanț

Ultimele Stiri
abonare newsletter