Actualitate

Șofer beat, pe străzile din Cluj. Bărbatul a fugit de Poliție, dar a fost urmărit și imobilizat

Un șofer beat, care conducea haotic pe străzile din Cluj, a fost depistat în trafic de polițiști. Acesta și-a abandonat autoturismul și a fugit de oameni legii. În timpul acțiunii, pasagerul din mașina șoferului băut s-a apucat de furat.

Control trafic/Foto: IPJ Cluj Control trafic/Foto: IPJ Cluj

 

 


Marți, în jurul orei 17:50, doi polițiști aflați în timpul liber au observat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj – Napoca, un autoturism condus haotic.

 


Autoturismul a fost oprit în trafic, însă conducătorul auto a fugit de la fața locului

„Cei doi agenți de poliției au depășit imediat autoturismul și l-au oprit.


După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi polițiști.

Aceștia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj. 


Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Furt la drumul mare

În timpul acțiunii desfășurate de oamenii legii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de polițiști, respectiv un bărbat, de 45 de ani, din comuna Apahida, profitând de neatenția persoanelor prezente, a sustras dintr-un autovehicul o geantă ce conținea echipament sportiv.


Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenției.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Şofer băut şi conducând cu viteză, prins de poliţişti pe un drum din Cluj. S-a ales cu dosar penal

abonare newsletter