Actualitate

Urmărire ca în filme în Cluj-Napoca. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și s-a oprit într-un șanț

Un șofer de 22 de ani a fost urmărit de polițiștii clujeni după ce nu a oprit la semnalele acestora. Cursa tânărului s-a terminat pe strada Platanilor din municipiu, unde a intrat într-un șanț.

Urmărire ca în filme în Cluj-Napoca. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și s-a oprit într-un șanț Urmărire ca în filme în Cluj-Napoca. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și s-a oprit într-un șanț

 

În urma efectuărilor făcute de polițiști s-a constatat că tânărul nu avea permis de conducere.


 

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 02.20, polițiștii Biroului Rutier, aflați în desfășurarea activităților specifice de menținere a siguranței rutiere pe drumurile publice, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Calea  Dorobanților, din Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Întrucât conducătorul auto nu a dat curs semnalului de oprire, echipajul a pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Platanilor din municipiu, unde autovehiculul urmărit a părăsit prin dreapta partea carosabilă a sensului său de mers, intrând în șanț. Urmare a evenimentului rutier produs, nu au fost persoane rănite, acesta fiind soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului, respectiv un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe drumul care duce la stațiunea Muntele Băișorii. Un bărbat a fost transportat la spital. FOTO

Accident pe strada Horea din Cluj-Napoca! Un bărbat a ajuns la urgențe. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter