Ştiri din Transilvania

Copil de 12 ani, lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Autospeciala se afla în misiune.

Un copil de 12 ani a fost lovit, joi, de o mașină de poliție pe trecea de pietoni. Aceasta se afla în misiune.

Mașină de poliție cu girofarurile pornite/ Foto: pixabay.com Mașină de poliție cu girofarurile pornite/ Foto: pixabay.com

 

 


Un copil în vârstă de 12 ani a fost accidentat, joi, de o maşină de poliţie, pe o trecere pentru pietoni situată pe DN 17, în comuna bistriţeană Şieu-Măgheruş, autospeciala aflându-se în misiune, potrivit martorilor de la faţa locului.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că autospeciala implicată în accident este din alt judeţ şi că în cauză a fost deschis un dosar penal.

„Astăzi, 21 decembrie, pe Drumul Naţional 17, în localitatea Şieu-Măgheruş a avut loc un accident rutier. Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroşat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ.


Primarul comunei Şieu-Măgheruş, Sorin Mititean, a declarat pentru Agerpres că accidentul s-a produs pe trecerea pentru pietoni din apropierea şcolii şi că, din spusele martorilor, autospeciala de poliţie avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

„Dimineaţa a fost un accident pe o trecere de pietoni, aici, în faţa şcolii. (...) Eu nu eram aici, doar ce am putut afla de la oamenii care erau în zonă când am ajuns. Ştiu că a fost lovit pe trecerea pentru pietoni de către o maşină care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite”, a spus Mititean.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un BMW nou al Poliției, distrus într-un accident cu patru mașini pe strada Teodor Mihali. FOTO

Accident în centrul Clujului. O maşină de Poliţie, aflată în misiune, lovită din plin de un alt autoturism. Un poliţist a fost rănit. Vezi cine se mai afla în maşina Poliţiei FOTO VIDEO

abonare newsletter