Ştiri din Transilvania

Două zile de promovare pentru „licoarea zeilor”, la „Festivalul Toamnei” – Palatul Brukenthal Avrig (P)

La restaurantul și terasele deschise în cadrul Palatului Brukenthal de la Avrig, zilele acestui sfârșit de săptămână vor fi dedicate vinului românesc de cea mai bună calitate.

„Licoarea zeilor”, la „Festivalul Toamnei” – Palatul Brukenthal Avrig /Foto: Palatul Brukenthal Avrig „Licoarea zeilor”, la „Festivalul Toamnei” – Palatul Brukenthal Avrig /Foto: Palatul Brukenthal Avrig

 

 


E toamnă, e perioada culesului strugurilor, prima etapă din frumoasa poveste a vinului (supranumit și „licoarea zeilor”), iar noi ne-am gândit că e obligatoriu să dedicăm câteva zile promovării acestei licori, binecunoscută pe tot mapamondul.

 


Și pentru că nu foarte departe de noi, la Domeniul Apoldium, oameni destoinici produc vin de cea mai bună calitate, fapt ce demonstrează, o dată în plus, că în această parte a țării calitatea reprezintă o țintă pentru cei mai mulți întreprinzători, o să desfășurăm o campanie de promovare a sortimentelor de vin produse la domeniul Apoldium.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig

Așadar, de veți alege să fiți oaspeții noștri în acest sfârșit de săptămână, vă invităm ca, după plimbarea prin grădinile frumos colorate de toamnă, cura de aer curat, ședința foto desfășurată în mijlocul decorului de toamnă realizat pentru voi, liniștea și frumosul oferit de diversitatea culorilor de toamnă , să poposiți un timp și la mesele noastre, pentru a experimenta o călătorie culinară din cele mai speciale și a savura un pahar de vin potrivit asortat. Iar dacă nu vă numărați printre iubitorii vinului, vă putem oferi și must proaspăt.


Cum v-am obișnuit deja, ne vom asigura că plitele și grătarul vor fi încinse la timp, că preparatele sunt proaspete și de cea mai bună calitate, că berbecuțul și purcelușul de lapte vor sta la prăjit pe rotisor exact atât cât trebuie, astfel încât să vă puteți simți răsfățații zilei.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig

Avem încredere și în previziunile meteorologice, care ne promit un cer senin, soare blând de toamnă și temperaturi din cele mai potrivite pentru o masă în aer liber.


Zilele dedicate vinului de la Domeniu Apoldium completează programul „Festivalului Toamnei”, desfășurat în această perioadă la Palatul Brukenthal din Avrig.

Toamna a cuprins natura din grădinile fostei Reședințe de vară a baronului Samuel Von Brukenthal, iar nuanțele în care s-au îmbrăcat arborii din grădinile noastre, de la galben maroniu la roșu cărămiziu, dar și coloritul noilor aranjamente florale din straturi și rondurile special destinate, fac din acest loc unul desprins parcă din peisajele marilor pictori ai lumii.


Foto: Palatul Brukenthal Avrig

Plimbările pe aleile grădinilor sau pe maiestuoasele scări din Grădina Franceză a complexului, pot fi însoțite de razele blânde dar strălucitoare ale soarelui, situație în care peisajul nostru tomnatic devine și mai atractiv, liniștitor și creator de bucurii vizuale și sufletești.

Vă așteptăm la noi pentru plimbare, relaxare, o masă copioasă și un pahar de vin bun – decorul de toamnă este pregătit iar alături de diversitatea culorilor naturii vă vor asigura o ambianță cu adevăra specială, într-un loc special!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin email, la adresa office@palatulbrukenthalavrig.ro, sau telefonic, la numărul 0726234417.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Ultimele Stiri
abonare newsletter