Ştiri din Transilvania

Un bărbat a murit pe stradă, în Satu Mare. Timp de 3 ore oamenii au trecut nepăsători pe lângă el

Situație revoltătoare la Satu Mare. Un bărbat de 49 de ani a murit pe stradă, în plină zi, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor.

Scene dramatice pe drumul Botizului din Satu Mare/ Foto: presasm.ro Scene dramatice pe drumul Botizului din Satu Mare/ Foto: presasm.ro

 

 


Scene dramatice pe drumul Botizului din Satu Mare, acolo unde un bărbat în vârstă de circa 49 de ani a fost resuscitat zeci de minute, după ce a fost găsit căzut pe stradă. Totul s-a întâmplat luni după-masa, în jurul orei 18:00, pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare, scrie presasm.ro

 


Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce mergea pe stradă, iar deși pe acolo treceau mai mulți oameni, nimeni nu i-a sărit în ajutor.

După trei ore în care a zăcut pe jos, doi tineri au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Din nefericire însă, deși i-au aplicat manevre de resuscitare, medicii nu au mai reușit să îl salveze.


Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus la morga Spitalului Județean Satu Mare, unde se va face autopsia pentru determinarea cauzelor exacte care au dus la decesul bărbatului. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Service auto din Satu Mare, distrus de flăcări. Totul a pornit de la un trăsnet. FOTO

Crimă în Satu Mare. Femeie ucisă de zugravul pe care îl angajase să îi renoveze apartamentul

Crimă oribilă în Satu Mare. O mamă şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei

Ultimele Stiri
abonare newsletter