Ştiri din Transilvania

„Deșeurile pot fi și artă”. Elevii clujeni participă la un concurs în Sibiu

Peste 218 de exponate din deșeuri, confecționate de elevi și studenți din 56 de instituții de învățământ din 22 de județe vor participa la cea de a XI-a ediție a concursului „Deșeurile pot fi și artă”, organizat de Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

foto Facebook Deșeurile pot fi și arta, Ediția a XI a, 1 iunie 2023 foto Facebook Deșeurile pot fi și arta, Ediția a XI a, 1 iunie 2023

 

Încrierile în concurs se pot face până miercuri, 31 mai, ora 24.


Puteți vizualiza exponatele pe pagina concursului. Detalii aici.

Concursul se va desfășura online în data de 1 iunie 2023, fiind înscriși participanți din județele: Brașov, Bistrița Năsăud, Botoșani, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Galați, Iași, Harghita, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Targoviște, Timiș, Vâlcea.


Alte exponate puteți vizualiza aici.

În total, peste 190 de cadrele didactice au coordonat echipe de elevi și studenți de la toate formele de învățământ: preșcolar, general, gimnaziu, liceu si universitate.


Din județul Cluj, la concurs participă Școala Profesională Poiana din Turda și Colegiul Național „George Coșbuc din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

300 kg de deșeuri, adunate de pe Someșul Mic în Cluj-Napoca! „Gunoaiele pot bloca albii, poduri, producând inundații”

Fără deșeuri pe Someș, în Cluj-Napoca. Bariera pentru gunoaie va fi reinstalată

Gunoaiele Clujului, sursă de ENERGIE? Strategia Consiliului Județean de a face bani din deșeuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter