Ştiri din Transilvania

O tânără de 19 ani a fost răpită de pe stradă, de fostul concubin. Bărbatul și încă o femeie au fost arestați

Un bărbat de 28 de ani, din localitatea Apadia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-ar fi răpit fosta concubină, folosindu-se de o maşină, în Reşiţa.

Un bărbat de 28 de ani, din localitatea Apadia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-ar fi răpit fosta concubină/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 28 de ani, din localitatea Apadia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-ar fi răpit fosta concubină/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 28 de ani, din localitatea Apadia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-ar fi răpit fosta concubină, folosindu-se de o maşină, în Reşiţa, victima, în vârstă de 19 ani, reuşind să alerteze autorităţile printr-un apel la numărul de urgenţă 112, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

 


În aceeaşi cauză, o femeie de 31 de ani a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, ea fiind învinuită că ar fi condus autoturismul în care se afla suspectul atunci când a luat-o de pe stradă pe fosta sa concubină.

Bărbatul a fost ajutat de altă femeie

Potrivit poliţiştilor, fapta a avut loc luni, 22 mai, când tânăra a sunat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că este răpită, fără să precizeze locul unde se află şi numele său.


„Poliţiştii au reuşit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinţei sale. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că luni, la ora 15,50, în timp ce tânăra de 19 ani se afla în municipiul Reşiţa, pe strada Calea Caransebeşului, ar fi fost luată cu forţa şi urcată într-un autoturism de fostul concubin, un bărbat de 28 de ani, din Apadia. Acesta ar fi fost ajutat de o femeie de 31 de ani, care ar fi condus autoturismul respectiv şi care, pe parcursul deplasării, ar fi deposedat-o pe victimă de telefonul mobil”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Luni, bărbatul de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi marţi acesta a fost prezentat Judecătoriei Reşiţa, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.


Faţă de femeia de 31 de ani, magistraţii au dispus miercuri măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Poliţiştii din Reşiţa continuă ancheta în acest caz sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, cei doi suspecţi fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate, tâlhărie şi lovire sau alte violenţe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat și-a înscenat propria răpire! I-a trimis mamei sale imagini cu el legat de mâini şi de picioare și i-a cerut bani

Bărbatul care le-a răpit și violat pe cele două surori din Brașov era condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol

Ultimele Stiri
abonare newsletter