Actualitate

Mașină în FLĂCĂRI în Grigorescu! Martor: „Nu am reușit să sting focul cu 5 extinctoare” VIDEO

Un incendiu a izbucnit la o mașină în Cluj-Napoca. Autoturismul a fost cuprins de flăcări în cartierul Grigorescu.

O mașină a luat foc în Grigorescu / Foto: captură ecran - Info Trafic Cluj-Napoca O mașină a luat foc în Grigorescu / Foto: captură ecran - Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


ISU Cluj a anunțat că un incendiu luni a izbucnit la un autoturism în cartierul Grigorescu, pe strada Miraslău, iar pe rețelele de socializare au fost postate imagini cu mașina în flăcări.

Din primele informații, nu există victime.


UPDATE: 5 extinctoare nu au fost de ajuns pentru stingerea flăcărilor

Un martor care a încercat să ajute la stingerea incendiului înaintea sosirii pompierilor ne-a mărturisit că a folosit cinci extinctoare, trei de la magazinul Profi de lângă și două de la un autobuz, pentru a stinge flăcările, însă nu au fost de ajuns. 

„În fața mea a început să scoata fum și a luat foc. Politia a ajuns în 3 minute și pompierii imediat după”, ne-a relatat martorul.


Incendiul a fost stins mai apoi de pompieri:

„Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au stins un incendiu produs la un autoturism situat pe strada Miraslău. Incendiul s-a manifestat doar la compartimentul motor și nu au existat persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unei defecțiuni electrice. La misiune a luat parte o autospecială cu apă și spumă”, a transmis ISU Cluj.


 

Sursă video: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

CITEȘTE ȘI:

Biciclist de 60 de ani, lovit mortal de o mașină în Dej. Medicii nu au mai reușit să salveze victima

Accident teribil la Negreni. Un bărbat A MURIT. Mașina în care se afla s-a lovit de un camion

abonare newsletter