Ştiri din Transilvania

Un microbuz supraîncărcat cu pasageri a lovit o mașină, pe A1. 3 adulți și 8 minori au ajuns la spital

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, pe Autostrada A1, la kilometrul 268+100m pe sensul de mers Sebeș-Sibiu.

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, pe Autostrada A1, la kilometrul 268+100m pe sensul de mers Sebeș-Sibiu/ Foto: depositphotos.com Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, pe Autostrada A1, la kilometrul 268+100m pe sensul de mers Sebeș-Sibiu/ Foto: depositphotos.com

 

 


Accidentul s-a produs în jurul orei 3 pe Autostrada A1, la kilometrul 268+100m pe sensul de mers Sebeș Sibiu, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Cei 11 pasageri din microbuz, dintre care 8 minori, precum și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Avrig, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.


„La fața locului au fost mobilizate următoarele forțe: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți.


Din fericire cei 8 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, nu au fost răniți, însă pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani care prezenta contuzii minore.

De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu conștienți: un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral, un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică și un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.


În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil pe strada Bucium! Un tânăr beat s-a răsturnat cu mașina după ce a intrat într-un copac

Accident cu două mașini, în Câmpia Turzii. Două persoane au ajuns la SPITAL. FOTO

Cum s-a produs accidentul de pe strada Borhanciului? Patru bărbați au fost răniți și transportați la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter