Actualitate

Cum s-a produs accidentul de pe strada Borhanciului? Patru bărbați au fost răniți și transportați la spital. VIDEO

Patru bărbați au fost răniți și transportați la spital în urma accidentului de pe strada Borhanciului de luni dimineață. Polițiștii au explicat cum s-a produs impactul dintre cele două mașini.

Patru bărbați au fost răniți și transportați la spital în urma accidentului de pe strada Borhanciului de luni dimineață/ Foto: ISU Cluj Patru bărbați au fost răniți și transportați la spital în urma accidentului de pe strada Borhanciului de luni dimineață/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, pe strada Borhanciului din municipiul Cluj-Napoca.

 


În urma impactului a rezultat rănirea a patru bărbați care au fost transportați la spital.

Polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul:


„La data de 13 martie a.c., în jurul orei 08.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Borhanciului din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date s-a constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu autoturismul spre strada Constantin Brâncuși, după un viraj la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ca urmare a pierderii controlului aspura driecției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Cluj.


În urma evenimentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri care se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini pe strada Borhanciului. Patru bărbați au ajuns la spital. VIDEO

Imagini șocante. Momentul accidentului din Ungaria, surprins de o cameră de bord a unui TIR

Accident teribil la Mera. Două mașini s-au făcut praf, un tânăr rănit grav. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter