Ştiri din Transilvania

Un muncitor a căzut de la aproximativ 10 metri înălțime, de pe acoperișul Primăriei Hunedoara. Victima, transportată de urgență la spital

Un muncitor a căzut, joi dimineaţa, de pe acoperişul clădirii Primăriei Hunedoara, în timp ce executa lucrări de reabilitare a acestuia.

Un muncitor a căzut, joi dimineaţa, de pe acoperişul clădirii Primăriei Hunedoara, în timp ce executa lucrări de reabilitare a acestuia/ Foto: depsoitphotos.com

 

 


Un muncitor a căzut, joi dimineaţa, de pe acoperişul clădirii Primăriei Hunedoara, în timp ce executa lucrări de reabilitare a acestuia, bărbatul fiind transportat la spital cu mai multe traumatisme.

 


Potrivit primelor informaţii, victima ar fi căzut de la o înălţime de circa 8-10 metri, în urma impactului cu solul bărbatul acuzând dureri la picioare şi torace.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Municipal Hunedoara.


„A fost transportat la UPU Hunedoara cu diagnosticul de politraumatism prin cădere de la înălţime, traumatism toracic şi de membre inferioare. Urmează a fi investigat în spital pentru a se stabili exact ce leziuni prezintă”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Bărbatul este din municipiul Hunedoara.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT de muncă la Sebeș. Un bărbat din Cluj și doi din Vaslui au căzut în gol, în timp ce lucrau într-o hală

Accident cumplit! Pelayo Novo, fost jucător al CFR Cluj, a murit lovit de tren

Ultimele Stiri
abonare newsletter