Sport

Accident cumplit! Pelayo Novo, fost jucător al CFR Cluj, a murit lovit de tren

Fostul jucător al formației CFR Cluj, Pelayo Novo Garcia, a murit la vârsta de 32 de ani. Acesta a fost lovit de un tren.

Pelayo Novo/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Pelayo Novo/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Pelayo Novo, fostul jucător al echipei CFR Cluj, a murit marți, 28 februarie, după ce a fost călcat de tren. Pelayo Novo a fost călcat de un tren care mergea pe ruta Oviedo - Siero.

 


Ambulanța a ajuns de urgență la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului fotbalist, potrivit AS.com.  

Jucătorul de fotbal a murit în jurul orei opt după-amiaza, potrivit presei spaniole. Momentan nu sunt cunoscute circumstanțele în care Pelayo a ajuns să fie călcat de tren, fiind o anchetă în desfășurare.


„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis clubul de fotbal CFR Cluj.


În urmă cu 5 ani a căzut de la etajul unui hotel

În anul 2018, Pelayo Novo a încercat să se sinucidă, sărind de la etajul trei al unui hotel din Huesca, Spania

În iunie 2017 Pelayo semnase cu CFR Cluj. Dan Petrescu nu s-a bazat însă deloc pe serviciile sale şi l-a lăsat să plece după mai puţin de două luni în liga a doua spaniolă.


Pelayo a mai jucat pentru Oviedo, Cordoba şi Lugo. În sezonul dinainte de tragicul incident din 2018, fotbalistul a jucat în 29 de partide pentru Elche, în liga a doua şi Cupa Spaniei, a marcat ciinci goluri şi a oferit o pasă decisivă.

După evenimentul din anul 2018, Pelayo a fost nevoit să se retragă din fotbal. Potrivit The Sun, jucătorul a ajuns într-un scaun cu rotile și s-a apucat de tenis.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fost jucător de la CFR Cluj a căzut de la etajul 3

abonare newsletter