Ştiri din Transilvania

Femeie rănită GRAV în Alba, în urma unui accident de ATV. A fost solicitat elicopterul SMURD. FOTO

O femeie a fost rănită grav, iar un bărbat prezintă leziuni uşoare, după ce, miercuri, s-au răsturnat cu un ATV pe DN75 în zona Arieşeni-Vârtop.

O femeie a fost rănită grav, iar un bărbat prezintă leziuni uşoare, după ce, miercuri, s-au răsturnat cu un ATV pe DN75 în zona Arieşeni-Vârtop/ Foto: ISU Alba O femeie a fost rănită grav, iar un bărbat prezintă leziuni uşoare, după ce, miercuri, s-au răsturnat cu un ATV pe DN75 în zona Arieşeni-Vârtop/ Foto: ISU Alba

 

 


O femeie a fost rănită grav, iar un bărbat prezintă leziuni uşoare, după ce, miercuri, s-au răsturnat cu un ATV pe DN75 în zona Arieşeni-Vârtop, la locul accidentului fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

 


„Victima de sex feminin este inconştientă, intubată, iar bărbatul este conştient, având leziuni minore şi refuzând transportul la spital”, a precizat sursa citată.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui elicopter SMURD, femeia rănită grav urmând să fie transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Oradea.


Potrivit primelor informaţii, cele două persoane se aflau pe un ATV care s-a răsturnat pe drum.

Pompierii militari din Câmpeni au intervenit la locul accidentului. De asemenea, un medic i-a acordat femeii primul ajutor până la ajungerea echipajelor dislocate pentru această intervenţie.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Tânără de 21 de ani, grav rănită după un accident de ATV. A fost preluată de elicopterul SMURD

Bărbat surprins cu ATV-ul pe pârtia din Predeal, printre schiori. I s-a părut absolut normal să se plimbe în zonă

„Șmecherii” cu ATV-uri în Parcul Natural Apuseni, AMENDAȚI cu 5.000 de lei

abonare newsletter