Ştiri din Transilvania

Bărbat surprins cu ATV-ul pe pârtia din Predeal, printre schiori. I s-a părut absolut normal să se plimbe în zonă

Un bărbat care se deplasa cu ATV-ul pe pârtiile de schi de la Predeal a fost sancţionat, vineri, cu amendă de 2.000 de lei.

Un bărbat care se deplasa cu ATV-ul pe pârtiile de schi de la Predeal a fost sancţionat, vineri, cu amendă de 2.000 de lei/ Foto: brasov.net Un bărbat care se deplasa cu ATV-ul pe pârtiile de schi de la Predeal a fost sancţionat, vineri, cu amendă de 2.000 de lei/ Foto: brasov.net

 

 


Un bărbat care se deplasa cu ATV-ul pe pârtiile de schi de la Predeal a fost sancţionat, vineri, cu amendă de 2.000 de lei, a informat IJJ Braşov.

 

„Aflată în serviciu de patrulare în zona pârtiilor Cocoşul şi Subteleferic din Predeal, patrula de jandarmi a surprins un bărbat care se deplasa cu un ATV chiar pe pârtia de schi, punând astfel în pericol siguranţa şi integritatea schiorilor. 


Jandarmii s-au deplasat de urgenţă şi i-au solicitat acestuia să parcheze vehiculul la marginea pârtiei, pentru a-i proteja pe schiori şi i s-a cerut o explicaţie privind motivul pentru care se deplasa cu atâta nonşalanţă chiar pe pârtie, în condiţiile în care la momentul acela se aflau multe persoane la schi. Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor să descopere că acestuia i se părea ceva foarte normal să se deplaseze pe acolo, simţindu-se probabil mai în siguranţă decât într-o zonă neamenajată”, au transmis reprezentanţii IJJ Braşov.

În consecinţă, bărbatul a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în valoare de 2.000 lei, în conformitate cu prevederile HG 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor şi traseelor de schi pentru agrement.


„Reamintim turiştilor că accesul sau circulaţia pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement cu automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul este interzisă”, a precizat sursa citată. 

CITEȘTE ȘI:

Incredibil! Un bărbat le-a ținut morală salvamontiștilor și s-a „ascuns” de ei după ce i-a chemat pentru că s-a rătăcit pe munte

Apariție „magică” de Ziua Sfinxului. Un turist echipat cu joben intenționa să ajungă pe Vârful Omu. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter