Ştiri din Transilvania

VIDEO Autostrada A10 Sebeș-Turda o ia la vale. Cum arată lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul

Circulaţia pe un kilometru din Autostrada A10 Sebeş – Turda a fost închisă din cauza unor deficiențe. Vezi cum se intervine la alunecarea de teren pentru care traficul a fost închis pentru 30 de zile.

Lucrări la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers de pe A10/captură video ziarulunirea/youtube.com Lucrări la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers de pe A10/captură video ziarulunirea/youtube.com

 

 


Traficul pe sensul de deplasare Sebeş - Turda, de pe Autostrada A10, este închis, începând de miercuri dimineaţa, pentru remedierea unor „deficienţe” apărute în ultima perioadă.

 


În zona Alba Iulia Nord, vineri, au început lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers.

Traficul pe sensul de mers Sebeș-Turda este închis pentru 30 de zile, circulația realizându-se acum prin nodul rutier, pe bretelele 3 și 4, dar e puțin probabil ca lucrările la alunecare să fie terminate în acest termen. 


Recent, compania de drumuri preciza că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie.

Nu e prima alunecare de teren înregistrată pe acest segment de autostradă.


Deși a fost inaugurată de curând, în decembrie anul trecut, traficul pe o porțiune din Autostrada A10 Sebeș – Turda, la nord de Alba Iulia, a fost restricționat la o bandă pe sensdin cauza unei alunecări de teren.

Sursa video: ziarulunirea.ro/youtube.com

CITEȘTE ȘI:

Circulație ÎNCHISĂ pe un kilometru din Autostrada Sebeș-Turda, timp de o lună. Au apărut „deficiențe”

O porțiune din Autostrada A10 Sebeș-Turda „o ia la vale”, deși a fost inaugurată recent. Imagini din dronă. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter