Național

Frigul face victime în România! Un om al străzii a fost găsit mort pe treptele unui magazin din Brăila

Un om al străzii a fost găsit mort pe treptele unu magazin din Brăila, cel mai probabil din cauza frigului.

Om al străzii, găsit mort pe treptele unui magazin / Foto: debraila.ro Om al străzii, găsit mort pe treptele unui magazin / Foto: debraila.ro

 

 


Miercuri dimineață, în jurul orei 06:25, polițiștii din Brăila au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat a murit pe stradă.

 


„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, fără domiciliu, se afla pe treptele din fața unui magazin situat pe Aleea Învățătorilor, din municipiu, fără a prezenta urme de violență pe corp. La fața locului a intervenit un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului în cauză”, potrivit polițiștilor.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, însă cel mai probabil bărbatul ar fi murit din cauza frigului sau cel puțin frigul ar fi contribuit la deces.


A fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto: debraila.ro

CITEȘTE ȘI:

Zile friguroase în Cluj! Cum va fi vremea în perioada Crăciunului

Noapte geroasă în România. Temperaturi de până la -20 de grade la munte. Care a fost minima la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter