Ştiri din Transilvania

Protest Greenpeace la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran: „Nu vampirii și Dracula ne taie pădurile, ci corupția”

După ce a începutul petrecerea de Halloween a lui Elon Musk de la Castelul Bran, activiștii de la Greenpeace au început să proiecteze mesaje adresate atât lui, cât și invitatei sale specială, Angelina Jolie.

După ce a începutul petrecerea de Halloween a lui Elon Musk de la Castelul Bran, activiștii de la Greenpeace au început să proiecteze mesaje adresate atât lui, cât și invitatei sale specială, Angelina Jolie/ FOTO: Greenpeace Romania/Facebook (Fotograf: Flavius Croitoriu) După ce a începutul petrecerea de Halloween a lui Elon Musk de la Castelul Bran, activiștii de la Greenpeace au început să proiecteze mesaje adresate atât lui, cât și invitatei sale specială, Angelina Jolie/ FOTO: Greenpeace Romania/Facebook (Fotograf: Flavius Croitoriu)

 

 


Miliardarul Elon Musk, dar și alți oameni importanți din industria IT, precum și celebrități ca Angelina Jolie, au fost așteptați la petrecerea specială organizată de Halloween la Castelul Bran.

 


După ce a început petrecerea de la Castelul Bran, activiștii de la Greenpeace, au proiectat cu laserul pe castel mesaje scurte și clare în limba engleză, atât lui Elon Musk, cât și invitatei sale speciale, Angelina Jolie.

Greenpeaca România: „Asta-i groază, Elon”

Activiștii au cerut miliardarilor să nu mai trateze Carpații și restul planetei ca pe „parcul lor de distracții”.


„S.O.S. Pădurea Carpaților”, „Tweet-uiește asta, Elon!”, „Angelina, adoptă o atitudine!”, „Asta-i groază, Elon”, „În Carpații RO”, „Păduri protejate”, „2%”, sunt mesajele transmise de cei de la Greenpeace România.

„Adevărata poveste de Halloween: distrugerea pădurilor, pierderea biodiversității, criza climatică și a naturii. 


Nu vampirii și Dracula ne taie pădurile, ci corupția, lăcomia și goana după profit cu orice preț. Momentan, din Carpații românești sunt protejate doar 2% dintre păduri. Pe hârtie, cel puțin. Restul riscă să nu mai existe într-un viitor apropiat. 798 de specii din Carpați sunt amenințate cu dispariția, 18 sunt deja extincte. Jumătate din pădurile virgine ale României (cele mai multe încă rămase în Europa) au dispărut în ultimii 20 de ani din cauza tăierilor industriale.

Așa că nu, Greenpeace nu cerșește 2% din averile miliardarilor lumii. Le cere să nu mai trateze Carpații și restul planetei ca pe parcul lor de distracții. Le cere să ia atitudine! Măcar printr-un tweet, dacă nu prin asumarea responsabilității.”, au scris activiștii pe Facebook.


 

Potrivit informațiilor publicate de mediaflux.rolibertatea.ro și alte site-uri românești, Elon Musk a venit în România ca să dea o petrecere de Halloween la „Castelul lui Dracula”.

Cel mai bogat om din lume ar fi închiriat Castelul Bran din Brașov pentru o petrecere privată cu miliardari și vedete de la Hollywood.

La petrecerea organizată de Elon Musk la Castelul Bran au fost invitați actrița Angelina Jolie, cofondatorul Google Larry Page, fondatorul PayPal Peter Thiel, fondatorul Google Sergey Brin și alți magnați prieteni cu miliardarul.

 

CITEȘTE ȘI:

Prima confirmare că cel mai bogat om din lume a venit în Brașov: „Știu că este Elon Musk în România. Este cazat de două nopți”

Elon Musk vine în România și dă petrecere de Halloween la castelul lui Dracula! Miliardari și vedete de la Hollywood, invitați la Castelul Bran

Elon Musk a preluat conducerea platformei Twitter: „Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea”

Ultimele Stiri
abonare newsletter