Ştiri din Transilvania

Prima confirmare că cel mai bogat om din lume a venit în Brașov: „Știu că este Elon Musk în România. Este cazat de două nopți”

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, se află la Brașov. Un antreprenor a confirmat prezența sa în România și spune că este cazat la hotel de două nopți.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume / Foto: Samuel Corum/Bloomberg Elon Musk, cel mai bogat om din lume / Foto: Samuel Corum/Bloomberg

 

 


Cel mai bogat om din lume și fondatorul Tesla, Elon Musk, a venit în România.

 


Prima confirmare a fost făcută de un antreprenor român important, Dragoș Anastasiu, la euronews.ro, care a mai spus că țara noastră este pregătită să primească oaspeți importanți din toată lumea, însă avem nevoie de mai multă promovare:

„Știu că este Elon Musk în România, știu că este cazat și aseară și o seară înainte, mai mult nu pot să vă spun. Sunt multe hoteluri și cel despre care știu cu siguranță este pregătit să primească oaspeți importanți. Avem multe locații în România pregătite, doar că foarte des le vorbim doar de rău și mereu spunem că în România turismul e scump și prost. Iată că ne învață alții că România nu este chiar așa sau nu este mereu sau peste tot așa. Sigur sunt probleme, dar avem ce să arătăm, avem branduri mondiale, Dracula, Transilvania, Delta Dunării. Regele Charles vine în fiecare an în România. Faptul că acești oameni vin în România arată că avem cu ce să ne lăudăm ,dar nu investim suficient de mult în imaginea României și ne place să ne plângem mereu”, a spus Dragoș Anastasiu, potrivit euronews.ro.


Potrivit informațiilor publicate de mediaflux.ro, libertatea.ro și alte site-uri românești, Elon Musk a venit în România ca să dea o petrecere de Halloween la „Castelul lui Dracula”.

Cel mai bogat om din lume ar fi închiriat Castelul Bran din Brașov pentru o petrecere privată cu miliardari și vedete de la Hollywood.


La petrecerea organizată la Castelul Bran ar fi fost invitați actrița Angelina Jolie, cofondatorul Google Larry Page, fondatorul PayPal Peter Thiel, fondatorul Google Sergey Brin și alți magnați prieteni cu miliardarul.

Foto: Samuel Corum/Bloomberg

CITEȘTE ȘI:

Elon Musk vine în România și dă petrecere de Halloween la castelul lui Dracula! Miliardari și vedete de la Hollywood, invitați la Castelul Bran

Elon Musk a preluat conducerea platformei Twitter: „Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea”

Ultimele Stiri
abonare newsletter