Ştiri din Transilvania

Amenințare cu BOMBA la un liceu din Timișoara! Sute de elevi au fost evacuați

O amenințare cu bomba a fost anunțată la un liceu din Timișoara, iar elevii au fost evacuați. Nu se știe cine a apelat 112.

Elevii au fost evacuați, după ce la un liceu din Timișoara a fost anunțată o alarmă cu bomba / Foto: opiniatimisoarei.ro Elevii au fost evacuați, după ce la un liceu din Timișoara a fost anunțată o alarmă cu bomba / Foto: opiniatimisoarei.ro

 

 


O alertă cu bombă a fost dată luni la la Liceul „I.C. Brătianu” din Timişoara, a informat IPJ Timiş.

 


În jurul orei 11.00, dispecerii de la numărul de urgență au fost anunțați că în școala respectivă ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv, scrie opiniatimisoarei.ro.

630 de elevi și profesori au fost scoși din clase, iar la fața locului au intervenit echipe de pirotehniști, polițiști, pompieri, jandarmi și angajați SRI, potrivit sursei citate.


„Au fost evacuaţi elevii. Încă nu ştim cine a sunat la 112”, a precizat Poliţia Timiş.

În 5 septembrie, poliţiştii timişoreni au mai fost sesizaţi despre faptul că pe strada Augustin Pacha din Timişoara ar fi fost amplasată o bombă, fiind vizată Episcopia Romano-Catolică. La faţa locului au ajuns echipaje SRI, poliţiştii şi echipaje ale ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă. Surse judiciare afirmau atunci că persoana a fost identificată şi că este posibil să fie acelaşi minor care anul trecut şi în luna ianuarie a mai anunţat autorităţile despre amplasarea unor dispozitive explozive la magazinul Bega, la Liceul Romano-Catolic şi la mall-ul din Timişoara.

CITEȘTE ȘI:

Nunta lui George Simion (AUR) campanie de „publicitate”. Acces cu brățări, alertă cu bombă și scandal în trupa Phoenix

Amenințare cu BOMBA la sediul UDMR Cluj-Napoca: „Sediul va sări în aer”

abonare newsletter