Actualitate

Amenințare cu BOMBA la sediul UDMR Cluj-Napoca: „Sediul va sări în aer”

Surse: O amenințare cu bomba care ar viza sediul UDMR a fost primită pe email-ul Poliției Locale Brașov. UPDATE: Alerta a fost falsă.

Amenințare cu BOMBA la sediul UDMR Cluj-Napoca / Foto: SRI Amenințare cu BOMBA la sediul UDMR Cluj-Napoca / Foto: SRI

 

 


În urmă cu puțin timp, pe adresa de email a Poliției Locale Brașov a fost trimisă o amenințare cu bomba care ar viza sediul UDMR din Cluj-Napoca, potrivit informațiilor primite de g4media.ro.

 


La fața locului s-ar deplasa o echipă pirotehnică din cadrul SAS Cluj și încă o echipă de la SRI:

„Vă informăm că la data de 28.07.2022, ora 21:20, pe adresa de email a Poliției Locale Brașov, respectiv dispecerat@politialocalabrasov.ro, a fost primit un mesaj în care se menționează că UDMR din Cluj-Napoca va sări în aer.* La fața locului se deplasează o echipă pirotehnică din cadrul SAS Cluj și o grupare din cadrul SRI”, transmit sursele g4media.ro.


____________

UPDATE: Alerta a fost falsă. Forțele de ordine au verificat sediile partidului


„La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.45, în urma unui mesaj transmis pe adresa de corespondență electronică a Poliţiei Locale Brașov, cu privire la faptul că sediile unei organizații politice, situate în municipiul Cluj-Napoca, ar putea fi afectate de dispozitive explozibile, polițiștii au acționat cu celeritate pentru asigurarea zonelor.

Astfel că, la fața locului au fost dirijate efective de polițe, jandarmi și pompieri, pentru a sprijini activitatea specialiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic.


În urma verificărilor, s-a stabilit că alerta a fost falsă”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

O femeie a amenințat că pune o bombă la o benzinărie din Capitală. SRI și Poliția, în alertă

Bombă de aviație de 50 kg, găsită pe un șantier din Cluj-Napoca. 10 muncitori au fost evacuați

abonare newsletter