Ştiri din Transilvania

Accident GRAV în Maramureș. 9 persoane au fost transportate la spital. FOTO

8 adulți și un copil au ajuns la spital în urma accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Maramureș.

8 adulți și un copil au ajuns la spital în urma accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Maramureș/ FOTO: jurnal.mm 8 adulți și un copil au ajuns la spital în urma accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Maramureș/ FOTO: jurnal.mm

 

 


Nouă persoane au fost accidentate în urma unei eveniment rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în oraşul Seini, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

 


Toate cele nouă persoane au fost transportate, conştiente, la Spital Judeţean de Urgenţă din Municipiul Baia Mare.

„Detaşamentul de Pompieri cpt. Marchiş Adrian Baia Mare a intervenit în Seini la un accident rutier în urma căruia au rezultat nouă victime (opt adulţi şi un copil). S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj TIM SMURD, un EPA SMURD şi şapte ambulanţe SAJ Maramureş. Patru persoane au rămas încarcerate şi au fost extrase de către echipajul de descarcerare”, a spus Oana Alexa Gonczi.


De asemenea, în cursul dimineţii de duminică, un alt accident rutier s-a produs în oraşul Târgu Lăpuş, în urmă căruia au fost transportaţi la spital trei răniţi (un adult şi două minore de 14 şi 9 ani). 

„În cazul acestui accident au intervenit două echipaje medicale ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş”, a mai precizat Oana Alexa Gonczi. 


 

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT la Negreni, cu trei răniți. Traficul, ÎNTRERUPT pe ambele sensuri. VIDEO

Accident grav aproape de Nădășelu, Cluj! Un motociclist, transportat la spital de urgență. VIDEO

Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Ultimele Stiri
abonare newsletter