Actualitate

ACCIDENT la Negreni, cu trei răniți. Traficul, ÎNTRERUPT pe ambele sensuri. VIDEO

Un accident a avut loc sâmbătă dimineață pe DN1, în zona localității Negreni. Traficul este întrerupt pe ambele sensuri.

ACCIDENT la Negreni, cu trei răniți/ FOTO: IPJ Cluj ACCIDENT la Negreni, cu trei răniți/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


Un accident a avut loc pe DN1, în zona localității Negreni din județul Cluj, în jurul orei 11. Trei persoane sunt încarcerate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Oradea-Cluj-Napoca, în zona localității Negreni, județul Cluj, a avut loc un accident între un autoturism și o autoutilitară, soldat cu trei persoane rănite, investigate medical. Circulația este oprită în ambele sensuri.


Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru aproximativ 45 de minute.

UPDATE ORA 12:19

„Azi, 17 septembrie, in jurul orei 10.40, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1 E60, la km 552+500m.


Din primele informații, un tânăr de 22 de ani, din județul Bihor care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând in coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bihor.

În urma impactului, atât cei doi conducători auto, cât și o pasageră din autoutilitară au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Momentan traficul este blocat”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE ORA 12:33

Traficul a fost reluat.


Sursă video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident grav aproape de Nădășelu, Cluj! Un motociclist, transportat la spital de urgență. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter