Actualitate

Accident grav aproape de Nădășelu, Cluj! Un motociclist, transportat la spital de urgență. VIDEO

Un accident rutier a avut loc între localitățile Șardu și Nădășelu, între o motocicletă și o mașină, cu o victimă.

Accident grav aproape de Nădășelu, Cluj / Foto: Alex Prunean Accident grav aproape de Nădășelu, Cluj / Foto: Alex Prunean

 

 


Un accident rutier grav a avut loc în apropierea localității clujene Nădășelu, pe DN1 E81, transmite Poliția.

Impactul a avut loc între o mașină și o motocicletă, iar șoferul de pe motocicletă a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale:


Foto: Info Trafic jud. CLUJ

„Azi, 15 septembrie a.c., în jurul orei 14.30  polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1 E81, la km 19+100 m. Din primele informații, conducătorul unei motociclete, respectiv un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Maramureș, în timp ce se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, într-un viraj la dreapta fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Zalău.

În urma impactului, motociclistul a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.


Testările cu aparatul etilotest a ambilor șoferi au indicat rezultate negative.

CITEȘTE ȘI:

Au fost montate înclinometre în zona alunecărilor de la Oiejdea, pe A10 Sebeș-Turda. Deschiderea circulației anul acesta, sub semnul întrebării

Tânăr curier, amenințat și jefuit din mașină, în Gherla! Hoții i-au furat aproape 3.000 de lei

abonare newsletter