Ştiri din Transilvania

S-au ridicat de la masă și au plecat fără să plătească. Au achitat nota de plată abia după ce au devenit „vedete” pe intenet

Doi soți și cei trei copii ai lor au plecat de la un restaurant din Satu Mare fără să plătească consumația. Abia după ce patronii au pus filmările pe internet, au trimis și banii.

FOTO: PresaSM FOTO: PresaSM

 

 


O familie cu trei copii care a mâncat bine la un restaurant din Satu Mare a plecat fără să plătească. Oamenii au trimis banii ulterior, după ce imaginile cu ei au devenit virale pe internet, scrie PresaSM. Potrivit publicației citate, familia este din Iași și era în drum spre Occident, iar înainte de a ajunge la graniță, s-au asigurat că au mâncat bine.

 


Aceștia au comandat mai multe porții de mâncare, la un restaurant din Satu Mare, iar după ce au mâncat, au plecat fără să plătească consumația. Reprezentanții localului au salvat imaginile cu familia, înregistrate de camerele de supraveghere, și le-au făcut publice pe internet.

„Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cina gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc”, au transmis reprezentanții restaurantului.


Abia după ce imaginile au devenit virale pe internet, ei s-au gândit să contacteze reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat. În plus, au lăsat și un ciubuc de 20 de lei.

Nu e un caz singular.  În luna ianuarie a avut loc un caz asemănător. Doi tineri au plecat de la un local din Cluj-Napoca fără să achite nota de plată. Reprezentanții localului au făcut publice imaginile cu cei doi și au spus că au avut în ultima perioadă, mai multe cazuri de acest fel. 


„Sâmbătă seara, pe 15 ianuarie, o pereche de tineri, drăguţi şi, aparent, civilizaţi, după ce au mâncat şi băut s-au gândit să-i tragă o <ţeapă> celui care i-a servit. Acum ne pregătim noi, cu ajutorul celor ce-i recunosc, să le întoarcem ţeapa”, au transmis atunci șefii localului pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

Cristian Lung, țeparul imobiliar din Cluj, condamnat la ÎNCHISOARE. 91 de persoane au fost păcălite de escroc

Ultimele Stiri
abonare newsletter