Ştiri din Transilvania

Aproape o tonă de motorină, furată din utilaje folosite la construcția Autostrăzii Transilvania

Patru bărbați au furat circa 900 de litri de motorină din câteva utilaje folosite la construcția Autostrăzii Transilvania. Hoții au fost prinși în urma unor percheziții.

Autostrada Transilvania / Foto: Asociația Pro Infrastructură Autostrada Transilvania / Foto: Asociația Pro Infrastructură

 

 


Polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare în comunele Sânmihaiu Almașului și Hida, într-un dosar de furt de motorină din utilaje de construcții, pe 23 august.

 


Aceștia au fost sesizați de către șeful unei firme de pază, cu privire la faptul că, în perioada 8-16 august, patru bărbați au sustras din trei utilaje de construcții, prin forțarea capacelor de rezervor, cantitatea de 880 de litri de motorină.

Hoții au cauzat un prejudiciu de 7.500 de lei.


„În urma investigațiilor întreprinse de polițiști, ieri, 23 august, au fost puse în executare 3 mandate de perchezitie domiciliară în urma cărora au fost descoperite mai multe recipiente din plastic folosite la comiterea faptei, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei și au fost puse în executare mandate de aducere pe numele acestora.

Este vorba de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, trei din comuna Hida și unul din Sânmihaiu Almașului”, a transmis IPJ Sălaj.

CITEȘTE ȘI:

Viața bate filmul. Şoferi cu permis sub 1 an, viteze ameţitoare pe Autostrada Transilvania

Licitație anulată pentru 26 de km. „blestemați” din Autostrada Transilvania. „E o premieră planetară, proiect început în urmă cu 18 ani!

Ultimele Stiri
abonare newsletter