Sport

„Studenții” pleacă în cantonament. Care vor fi adversarii din meciurile amicale

Jucătorii Universității Cluj se reunesc pe 14 iunie. Elevii lui Erik Lincar merg în Austria pentru a se pregăti de Liga 1.

 

Jucătorii Universității se vor întoarce la treabă pentru a se pregăti de Liga 1. Reunirea lotului va avea loc într-o săptămână, primul antrenament al verii fiind programat pe 14 iunie. Înainte de începutul sezonului, „studenții” se vor pregăti pe plan local, dar și în cadrul unui stagiu de pregătire în Austria.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Universitatea Cluj se va antrena pe plan local în perioada 14 iunie – 24 iunie Pe 22 iunie,  „U” va disputa primul amical al verii, în compania Sănătății Cluj (locul 6 în clasamentul play-out-ului seriei a 9-a din Liga a III-a).

Pregătirea pentru a doua parte a sezonului va continua peste hotare. Ardelenii și-au stabilit programul din această vară, dar și cei patru adversari pe care îi va întâlni în cantonamentul pe care îl va efectua în Austria.


Între 25 iunie și 5 iulie, Erik Lincar își va conduce echipa într-un cantonament în Austria, în localitatea Bad Tatzmannsdorf. Acolo, învingătoarea lui Dinamo la baraj va disputa și patru jocuri amicale cu adversari din prima ligă din Serbia (FK Vojvodina Novi Sad), Austria (TSV Hartberg), Croația (NK Osijek) și Slovenia (NK Aluminij Kidricevo).

„Alb-negrii” vor avea „cartierul general” pe perioada cantonamentului la Reduce Hotel Vital din localitatea Bad Tatzmannsdorf.


După ce va reveni în țară, echipa va disputa încă un joc de pregătire până la începerea campionatului. Detaliile celui de-al șaselea meci de pregătire urmează să fie stabilite.

Noul sezon de Liga 1 începe în data de 16 iulie 2022. U Cluj a câștigat barajul de promovare în Liga 1 în fața lui Dinamo (2-0 pe teren propriu și 1-1 în deplasare) și a revenit după o pauză de 7 ani în primul eșalon.


U Cluj a început vânzarea biletelor și abonamentelor 

Totodată, clubul din Cluj-Napoca a anunțat și faptul că începând de luni, 6 iunie, a început comercializarea abonamentelor pentru sezonul de Liga 1 2022-2023, aceasta fiind dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022. Campania propriu-zisă – vânzarea generală de abonamente cu precomandă – începe din 9 iunie.

Un bilet întreg la peluza 1 va costa 15 lei, la tribuna 2, 25 de lei, la tribuna 1, 30 de lei, iar la tribuna zero, 50 de lei. Abonamentele pentru întreg sezonul competițional costă de la 240 de lei (peluza 1), la 400 de lei (tribuna 2), la 480 de lei (tribuna 1) și ajung până la 800 de lei (tribuna zero) sau 1.600 de lei (vip etaj 4).


Abonamentele cu reducere pentru elevi / studenţi / pensionari se pot achiziţiona doar de la standul FC Universitatea Cluj din Iulius Mall Cluj sau de la magazinul din incinta Cluj Arena şi doar cu prezentarea unui carnet de elev / student vizat la zi sau a unui talon de mpensie, alături de cartea de identitate. Cu un carnet de elev/student sau un talon de pensie se poate achiziţiona un singur abonament.

Programul meciurilor

În Austria, ”U” va disputa patru meciuri de pregătire, programul fiind următorul:

27 iunie 2022: ”U” vs FK Vojvodina Novi Sad (locul 7 în prima ligă din Serbia)

29 iunie 2022: ”U” vs TSV Hartberg (locul 11 în prima ligă din Austria)

1 iulie 2022: ”U” vs NK Osijek (locul 3 în prima ligă din Croația)

3 iulie 2022: ”U” vs NK Aluminij Kidricevo (locul 10 în prima ligă din Slovenia)

CITEȘTE ȘI:

Fanii U Cluj, așteptați pe stadion la meciurile din Liga 1. Cât costă biletele și abonamentele

Încep pregătirile pentru Liga 1. „U” Cluj a renunțat la patru fotbaliști

Sute de fani ai lui „U” Cluj s-au adunat în Piața Avram Iancu. Sărbătoresc promovarea în Liga 1. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter