Sport

Sute de fani ai lui „U” Cluj s-au adunat în Piața Avram Iancu. Sărbătoresc promovarea în Liga 1. VIDEO

Suporterii lui „U” Cluj s-au adunat în număr impresionant în Piața Avram Iancu din municipiu și sărbătoresc promovarea echipei în Liga 1.

Sute de fani ai lui „U” Cluj s-au adunat în Piața Avram Iancu / Foto: captură ecran Facebook - Paul Gheorgheci Sute de fani ai lui „U” Cluj s-au adunat în Piața Avram Iancu / Foto: captură ecran Facebook - Paul Gheorgheci

 

 


Sute de fani ai Universității Cluj s-au adunat în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, luni seara, pentru a sărbători promovarea echipei de fotbal în Liga 1.

 


„Întâlnirea” a fost anunțată pe rețelele de socializare:

„În seara asta de la ora 19:19 ne strângem în Piața Avram Iancu să sărbătorim Universitatea!


Cu mic, cu mare, cu tricouri și fulare, «U»-iști tineri și bătrâni, jucători și antrenori, cântăm pentru «U» în cor!

Este apă în fântână, am verificat aseară. Clujul vibrează în alb și negru! Haide «U»!”, scrie pe pagina de Facebook Sepcile rosii.


Dinamo Bucureşti a retrogradat pentru prima oară în istoria sa din Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1), duminică seara, pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru promovare. Trupa condusă de Erik Lincar a remizat pe terenul lui Dinamo, scor 1-1, dar va juca în prima ligă în stagiunea următoare grație succesului obținut pe teren propriu.

Universitatea Cluj, care a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-off-ul ligii secunde, revine în primul eşalon după o pauză de şapte ani. Dinamo, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României.

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, doar a doua echipă care elimină o formație din Liga 1 la baraj

Boc a sărbătorit promovarea în vestiarul lui „U”. Ce le-a transmis jucătorilor după meci. VIDEO

Alin Tișe i-a felicitat pe jucătorii de la Universitatea Cluj după ce au revenit în Liga 1: „Un rezultat meritoriu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter