Sport

Victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj în meciul cu CSO Voluntari! „Studenții” și-au păstrat titlul în Liga Națională. VIDEO

U-BT Cluj-Napoca își păstrează titlul de Campioana României. „Studenții” au câștigat ultimul meci cu ilfovenii.

Victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj în meciul cu CSO Voluntari / Foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca Victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj în meciul cu CSO Voluntari / Foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca


 

U-BT Cluj-Napoca și-a păstrat titlul în Liga Națională de baschet masculin după ce s-a impus în al patrulea meci împotriva celor de la CSO Voluntari.


ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat al patrulea său titlu de campioană naţională, după ce a învins-o pe CSO Voluntari cu scorul de 85-74 (12-18, 25-22, 21-21, 27-13), joi, în deplasare, în al patrulea meci al finalei Ligii Naţionale de baschet masculin.

„U” a mai cucerit titlul în 2011, 2017 şi 2021.


Clujenii s-au impus cu 3-1 la general în finala cu CSO Voluntari. Echipa antrenată de Mihai Silvăşan a câştigat primul meci de la Cluj-Napoca, scor 87-65, apoi ilfovenii s-au impus cu 74-69, pentru ca ardelenii să câştige ambele partide de la Voluntari, cu 92-84, respectiv 85-74.

Cu opt minute înainte de final, CSO Voluntari conducea cu 65-63, dar „U” a reuşit zece puncte consecutive şi avea 73-65 când mai erau patru minute de joc, desprinderea sa fiind decisivă.


Cei mai buni de la învingători au fost Patrick Neal Richard, 19 puncte, 4 recuperări, Elijah Jarrod Stewart, 16 p, 3 pase decisive, Dustin Vidal Morgan Hogue, 15 p, 5 rec, Andrija Stipanovic, 12 p, 3 rec, 3 pd. De la ilfoveni s-au remarcat Vlad Moldoveanu, 14 p, 6 rec, şi Eric Garcia Thompson Jr, 14 p, 13 rec.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, la un pas de titlu. Victorie pentru „studenți” în al treilea meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin

U-BT Cluj-Napoca a câștigat primul meci al finalei Ligii Naționale de baschet masculin

Ultimele Stiri
abonare newsletter