Sport

Universitatea Cluj, doar a doua echipă care elimină o formație din Liga 1 la baraj

Universitatea Cluj este doar a doua echipă din Liga a 2-a care reușește să elimine o prim divizionară, în meciul de baraj.

Universitatea Cluj, doar a doua echipă care elimină o formație din Liga 1 la baraj. FOTO: FC Universitatea Cluj Universitatea Cluj, doar a doua echipă care elimină o formație din Liga 1 la baraj. FOTO: FC Universitatea Cluj


Liga 1 se desfășoară de șapte ani după sistemul play-off-/play-out și baraj de promovare/retrogradare în Liga 1. Universitatea Cluj a devenit doar a doua echipă din Liga a 2-a care izbutește să promoveze, după meciul de baraj. Clujenii au trecut cu 3-1 la general de Dinamo și s-au alăturat astfel celor de la CS Mioveni.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Argeșenii au învins-o anul trecut pe FC Hermannstadt și au jucat în prima ligă. Pentru „U”, promovarea la baraj a venit din a doua încercare. Clujenii au pierdut în 2019 barajul cu FC Hermannstadt.


FC Voluntari este echipa cu cele mai multe prezențe la barajul de promovare. Ilfovenii au câștigat disputele din 2016, 2018 și 2021. O altă echipă obișnuită cu barajul este Chindia, cea care s-a impus în 2020 și 2022.

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe i-a felicitat pe jucătorii de la Universitatea Cluj după ce au revenit în Liga 1: „Un rezultat meritoriu”

Universitatea Cluj a pierdut finala Ligii Elitelor U-19. Micii „studenți”, învinși la scor de Csikszereda

Ultimele Stiri
abonare newsletter