Sport

Dinamo are două absențe importante înaintea meciului tur cu „U” Cluj

Dinamo nu se va putea baza pe doi jucători importanți la duelul cu Universitatea Cluj, programat sâmbătă.

Mirko Ivanovski (Dinamo), în duel cu Erico (UTA) într-un meci din Liga 1. FOTO: Dinamo București Facebook Mirko Ivanovski (Dinamo), în duel cu Erico (UTA) într-un meci din Liga 1. FOTO: Dinamo București Facebook

 

Dinamo este una dintre echipele din Liga 1 care a schimbat cei mai mulți jucători în acest sezon. Trupa antrenată de Dusan Uhrin Jr.  a apelat la mulți jucători străini și ulterior a transferat o serie de fotbaliști de la Gaz Metan Mediaș.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Dinamo, ocupanta locului 13 în Liga 1, nu se va putea baza pe Răzvan Grădinaru și Mirko Ivanovski în meciul cu Universitatea Cluj.

Ivanovski, 32 de ani, este al doilea cel mai bun marcator din lotul lui Dinamo. Atacantul din Macedonia a marcat patru goluri în 26 de meciuri și doar Gabriel Torje cu șase reușite îl depășește în topul marcatorilor.


Chiar dacă statistica este favorabilă echipelor din Liga 1 la meciurile de baraj, Dusan Uhrin Jr. este de părere că șansele sunt 50-50%.

"E foarte dificil la baraj, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Ținta noastră este să rămânem în prima ligă și trebuie să facem totul. “U” Cluj are jucători de primă ligă, pe câțiva dintre ei i-am antrenat, sunt jucători buni.


Nu trebuie să ne gândim că jucăm împotriva unei echipe din Liga 2, pentru că ei se află într-o poziție bună, chiar dacă au ratat promovarea directă. Trebuie să fim concentrați, poți să pierzi și cu o echipă din liga a treia, dacă nu ești concentrat.

Cred că sunt șanse 50-50% în acest baraj. Sper ca fanii să ne ajute. Nu știu dacă este cel mai important moment din istoria lui Dinamo, dar este un meci foarte important acum. Sunt încrezător", a spus Dusan Uhrin, în cadrul conferinței de presă.

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe, atac neinspirat către Universitatea Cluj? „Fără ipocrizie, vrem două echipe sau o singură forță fotbalistică de Champions League?

„U” Cluj dă asigurări că barajul cu Dinamo se joacă pe bune: „Rezultatul se va stabili pe teren”

abonare newsletter