Sport

„U” Cluj dă asigurări că barajul cu Dinamo se joacă pe bune: „Rezultatul se va stabili pe teren”

Universitatea Cluj dă asigurări că barajul cu Dinamo se va juca pe teren, după ce mai mulți fani și oameni de fotbal au privit cu Scepticism „dubla” dintre cele două formații.

Stadionul Cluj Arena la meciul „U” - Hermannstadt. FOTO: FC Universitatea Cluj Stadionul Cluj Arena la meciul „U” - Hermannstadt. FOTO: FC Universitatea Cluj

 

Universitatea Cluj și Dinamo vor juca sâmbătă primul meci din barajul de promovare în Liga 1. „Câinii” au nevoie disperată să rămână în Liga 1, acolo unde banii din drepturile de televizare sunt vitali pentru supraviețuirea echipei.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Situația disperată în care se află Dinamo i-a determinat pe mulți fani clujeni să se gândească la un posibil meci aranjat. Astfel, pe rețelele de socializare au circulat fel și fel de scenarii, inclusiv în secțiunea de comentarii de pe pagina echipei clujene.

Pentru a mai calma situația înaintea barajului, oficialii Universității Cluj au transmis un mesaj clar prin care exclud orice înțelegere cu Dinamo.


„Toate rezultatele FC Universitatea Cluj au fost obținute exclusiv pe teren de jucători. Același lucru se va întâmpla și în cele două partide de baraj cu Dinamo București. Vă asigurăm că fiecare reprezentant al clubului, de la conducere la antrenori și jucători, își dorește promovarea în Liga 1. Vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivul. O spunem încă o dată, răspicat: rezultatul partidelor cu Dinamo București va fi stabilit în teren, de jucători. Va ieși câștigătoare echipa care, la finalul celor 180 de minute plus eventualele prelungiri, va fi mai bună. Ne dorim ca aceasta să fie FC Universitatea Cluj și am lucrat zi de zi, pe tot parcursul sezonului, ca acest lucru să se întâmple.”, au transmis reprezentanții lui  „U” Cluj.

CITEȘTE ȘI:

„U Cluj” – Dinamo, Chiajna - Chindia, meciurile tur ale barajului. Când se joacă partidele

Lincar nu exclude un baraj cu Dinamo: „Nu ne-ar fi teamă de ei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter