Sport

Cluj. Super-meci de retragere pentru Horia Tecău

Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt, își va sărbători cariera în cadrul meciului oficial de retragere organizat în 10 iunie, la Cluj-Napoca.

Horia Tecau si Simona Halep vin la Cluj

 

Fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt, Andrei Pavel și Simona Halep, vor juca alături de fostul mare tenisman român, pe terenul de tenis care va fi amenajat în BT Arena. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Robert Lindstedt: ”10 iunie va fi o zi specială pentru Cluj, România, pentru că atunci îl vom sărbători pe Horia Tecău, la Sports Festival. Cred că ar trebui să fim cu toții prezenți, pentru că și eu voi participa. Ne vedem acolo!”

Simona Halep și Horia Tecău: ”Sunteți pregătiți?! Facem echipă și intrăm din nou pe teren! De data asta nu pentru trofee sau medalii, ci pentru noi și pentru voi. În iunie, ne vedem la Sports Festival, la Cluj-Napoca. Vom sărbători împreună pasiunea noastră pentru tenis.”


Horia Tecău şi Robert Lindstedt au format o echipă timp de peste trei ani, până în 2013, și au jucat împreună aproape 250 de turnee. Cu 23 de titluri la dublu câștigate, Robert Lindstedt s-a retras și el din carieră de curând, la vârsta de 44 de ani. Fanii tenisului vor avea, la Sports Festival, șansa unică de a-l vedea jucând din nou, alături de Horia Tecău.

Horia Tecău s-a retras din carieră la finalul anului trecut, la vârsta de 36 de ani, după 38 de titluri câștigate în circuitul profesionist. Palmaresul lui cuprinde trei trofee de Grand Slam la dublu câştigate la Australian Open (2012), Wimbledon (2015) și US Open (2017). Horia Tecău a câştigat, alături de Florin Mergea, și medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.


Biletele pentru meciul de retragere al lui Horia Tecău au fost puse în vânzare. Meciul va avea loc vineri, 10 iunie, de la ora 17.30, în BT Arena, Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Horia Tecău, Simona Halep, Adrian Mutu, Francesco Totti și Andrea Pirlo vin la Sports Festival 2022

România – Peru Cupa Davis. Horia Tecău joacă ultimul meci din carieră la Cluj

Simona Halep va juca cu Magdalena Frech în primul tur la Australian Open. Sorana Cîrstea are un meci imposibil

abonare newsletter