Sport

Vești proaste pentru CFR Cluj. Reghecampf trimite cel mai bun „11” în derby-ul de duminică

Universitatea Craiova a fost eliminată în semifinalele Cupei României și nu mai are obiectiv în acest final de sezon.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova. FOTO U Craiova Facebook Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova. FOTO U Craiova Facebook


Oltenii au pierdut, 1-0, meciul retur cu Sepsi Sf. Gheorghe și Laurențiu Reghecampf va trimite, cel mai probabil, formula de bază  în meciul cu CFR Cluj.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Universitatea Craiova ar fi putut menaja în weekend o parte dintre jucătorii cheie, dacă se califica în finala Cupei României, programată săptămâna viitoare. „Leii” din Bănie au ratat posibilitatea de a ajunge în ultimul act și vor trata cu maximă seriozitate meciul cu CFR de duminică seara.


Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova,dat de înțeles că Laurențiu Reghecampf va trimite în teren cel mai bun 11 în meciul de la Cluj-Napoca.

„Ce interes ar fi să nu mai joace? Nu ai pentru ce să-i menajezi. E decizia lui Reghecampf, vorbiţi cu el. Raţional e să îi batem pe CFR. Noi nu o să cădem bine, în orice poziţie am fi. FCSB dacă vrea să fie campioană dacă îşi rezolvă singură problemele. Pe noi chiar nu ne interesează. La fel e şi la CFR, şi-au rezolvat singuri problemele şi au luat campionatul în ultimii 4 ani”, a spus Sorin Cârţu, la Pro Arena.

CITEȘTE ȘI:

Claudiu Petrila a ratat un antrenament al celor de la CFR Cluj. Jucătorul nu s-a trezit după o nuntă

Dugandzic, acuzat de un model că face propuneri indecente: „Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii”

Ultimele Stiri
abonare newsletter