Sport

Claudiu Petrila a ratat un antrenament al celor de la CFR Cluj. Jucătorul nu s-a trezit după o nuntă

Claudiu Petrila și-a pierdut locul de titular în formula lui CFR Cluj, iar motivul pare să fie unul mai degrabă de fotbal amator.

Claudiu Petrila, jucătorul lui CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebok Claudiu Petrila, jucătorul lui CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebok


Conform GSP, Petrila și mai mulți jucători de la CFR Cluj au petrecut la nunta lui Valentin Costache, un eveniment despre care știa toată lumea la echipă. Petrescu le-a dat voie jucătorilor să participe la eveniment, dar a avut o surpriză în ziua următoare. Claudiu Petrila nu s-a putut trezi și a ratat ședința de pregătire.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Petrescu l-a iertat pe Claudiu Petrila pentru această scăpare și i-a oferit șansa revanșei în meciul cu Farul. Jucătorul U-21 nu a profitat și a fost înlocuit de Daniel Birligea, cel care a și marcat. Noul jucător al CFR-ului a rămas în primul 11 după reușita cu Farul și a fost decisiv la un gol și la meciul cu FC Argeș.


Daniel Birligea, Claudiu Petrila și Otto Hindrich sunt cele trei variante pe care Dan Petrescu le folosește în ultima perioadă pentru îndeplinirea regulii U-21. 

CITEȘTE ȘI:

Octavian Popescu și Florin Tănase ar putea rata meciul cu CFR Cluj

Becali acuză o înțelegere între CFR Cluj și FC Argeș: „Hai, bă, bagă 4 jucători tineri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter