Sport

Dugandzic, acuzat de un model că face propuneri indecente: „Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii”

Marko Dugandzic, atacantul celor de la CFR Cluj, este acuzat de un model că a făcut propuneri indecente pe rețelele de socializare.

Marko Dugandzic, acuzat de o tânără că face propuner indecente. Captură foto: Instagram Marko Dugandzic, acuzat de o tânără că face propuner indecente. Captură foto: Instagram

 

Miruna Milu, cunoscută și ca „Ema Karter”, a postat pe rețelele de socizalizare un mesaj indecent venit de la Marko Dugandzic. Atacantul lui CFR Cluj i-ar fi propus fetei 500 de euro pentru o partidă de sex filmată  care ulterior ar fi trebuit să ajungă pe Only Fans, o platformă pentru adulți.
 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Tânăra ar fi declinat oferta lui Dugandzic și i-a transmis un mesaj tranșant fotbalistului:

„Nu contează că ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OF. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club”, a scris fata pe Instagram.


Atacantul croat a fost adus în iarnă de CFR Cluj, dar nu l-a impresionat pe Dan Petrescu. El a intrat pe teren în 12 meciuri, fiind utilizat în special din postura de rezervă. Fotul jucător de la FC Botoșani a marcat un singur gol pentru CFR.

CITEȘTE ȘI:

Claudiu Petrila a ratat un antrenament al celor de la CFR Cluj. Jucătorul nu s-a trezit după o nuntă

Octavian Popescu și Florin Tănase ar putea rata meciul cu CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter